AnonymBruker Skrevet 16. april 2021 #1 Skrevet 16. april 2021 Beskriv den perfekte fiskesuppen. Konsistens, innhold, smak. Anonymkode: 82d38...d2c
Brunhilde Skrevet 17. april 2021 #2 Skrevet 17. april 2021 For meg er det en kremet fiskesuppe med gulrot, kålrot, potet, forskjellig fisk, reker og båskjell. Enkelt krydret med salt, pepper og kanskje litt fersk chili. Nystekte rundstykker eller focaccia ved siden av.
AnonymBruker Skrevet 17. april 2021 #3 Skrevet 17. april 2021 Koker kraft på rekeskall og grønnsaker. Man skjærer tynne skiver av gulrot, persillerot og purreløk. Man kjøper for eksempel torsk og laks fra fiskehandelen, og noen reker. Fløte og kraft kokes opp, grønnsakene kokes al dente. Man jevner så suppa med maizenna. Smaker til med salt og pepper. Har i 1ss eddik eller sitronsaft. Legger i fiskebitene, og lar det trekke til de er ferdig. Piller rekene, og har i disse rett før servering. Anonymkode: baa1c...174
AnonymBruker Skrevet 17. april 2021 #4 Skrevet 17. april 2021 10 hours ago, AnonymBruker said: Koker kraft på rekeskall og grønnsaker. Man skjærer tynne skiver av gulrot, persillerot og purreløk. Man kjøper for eksempel torsk og laks fra fiskehandelen, og noen reker. Fløte og kraft kokes opp, grønnsakene kokes al dente. Man jevner så suppa med maizenna. Smaker til med salt og pepper. Har i 1ss eddik eller sitronsaft. Legger i fiskebitene, og lar det trekke til de er ferdig. Piller rekene, og har i disse rett før servering. Anonymkode: baa1c...174 Gjør det på samme måte, bare at jeg har fiskebitene rett i skåla og heller kokende suppe over. Innen man har smurt seg litt godt brød og fylt litt vin i glasset, er fisken klar Anonymkode: a4a3d...f3f
AnonymBruker Skrevet 18. april 2021 #5 Skrevet 18. april 2021 Fiskesuppe med suppeboller, laks, og torsk. Suppa laget på kraften av suppebollene. Kremet med masse fløte, eddik eller lime. Gulerot, purre og masse gressløk. Litt tykk. Servert med ny stekt Foccacia. 😍 Anonymkode: ffe35...873
AnonymBruker Skrevet 21. april 2021 #6 Skrevet 21. april 2021 Ordentlig kraft. Rekesalat, evt. krepsen krabbe. Kremfløte, fennikel, dill, sjalottløk, gulrot, torsk, reker, blåskjell, gressløk, sitron, litt salt, pepper. Surdeigsbrød med godt smør! Anonymkode: e6a18...a05
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå