Gå til innhold

Laksepålegg fra Mills


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har fått med meg at det har kommet to typer. Har lyst til å prøve, men må tenke litt økonomisk, så ville høre her 😊

Hvilken mener dere er best, så jeg prøvesmake den først. Kan den brukes på knekkebrød eller er det best på brødskive/rundstykke. Hva har du evt som tillegg? Salatblad, paprika, agurk, avokado osv.

Lukter den og får du dårlig ånde (som med makrell i tomat)?

Hvor lenge holder den åpnet i kjøleskap ca?

Anonymkode: 2bacb...5bf

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Så mange spørsmål for ett påleggsglass. Kjøp ett med vårløk og sitron - spis det som du ønsker.

Anonymkode: 96346...3cd

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Flere på jobben min som har prøvd og like begge glassene, men den med pepper er visst favoritten. 

Anonymkode: 6f66e...b7f

Gjest Føsleguri
Skrevet

Jeg har smakt begge og liker begge veldig godt, men syns den med vårløk og sitron er hakket bedre. Har den på brød uten noe annet.

Aner ikke om den gir dårlig ånde - gir blaffen i det siden jeg har tannbørste og tannkrem.

Spiser de så fort opp at holdbarhet ikke er noe problem.

AnonymBruker
Skrevet

NB, disse laksepåleggene smaker mer majones enn fisk. Ble skikkelig skuffet, trodde det skulle være mye mer fisk. Ble kvalm av all majonesen.

Anonymkode: ddc93...182

Skrevet

Jeg er kjempeglad i fisk, men dette pålegget var ikke godt. Hadde det på en brødskive og tok en bit. Resten gikk i søpla inkl resten i glasset 🤮

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (14 timer siden):

NB, disse laksepåleggene smaker mer majones enn fisk. Ble skikkelig skuffet, trodde det skulle være mye mer fisk. Ble kvalm av all majonesen.

Anonymkode: ddc93...182

Trodde det var kesam/ost i den, ikke majones? 
jeg synes de smaker mye fisk. 

Anonymkode: ba6b5...1b1

AnonymBruker
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker said:

Trodde det var kesam/ost i den, ikke majones? 
jeg synes de smaker mye fisk. 

Anonymkode: ba6b5...1b1

Er jo tung majones.

Anonymkode: ddc93...182

AnonymBruker
Skrevet
Føsleguri skrev (På 17.4.2021 den 22.41):

Jeg har smakt begge og liker begge veldig godt, men syns den med vårløk og sitron er hakket bedre. Har den på brød uten noe annet.

Aner ikke om den gir dårlig ånde - gir blaffen i det siden jeg har tannbørste og tannkrem.

Spiser de så fort opp at holdbarhet ikke er noe problem.

Hvordan er konsistensen på det pålegget? Og er det små biter av fisk og vårløk m.m. i pålegget eller er det finmalt?

Anonymkode: 425d8...afc

Gjest Føsleguri
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Hvordan er konsistensen på det pålegget? Og er det små biter av fisk og vårløk m.m. i pålegget eller er det finmalt?

Anonymkode: 425d8...afc

Den er ganske finhakket, men med biter med vårløk.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg likte den. For min smak, smakte og luktet det røykt fisk, men konsistens var mer som paté eller pure. Ja, jeg tror man får dårlig onde av den som av alt fiskepålegg, slik som makrell i tomat eller kaviar. 🤪 Men jeg sitter på hjemmekontor så who cares. 

Anonymkode: 2b749...94c

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Føsleguri skrev (14 timer siden):

Den er ganske finhakket, men med biter med vårløk.

Takk! :) 

Anonymkode: 425d8...afc

Skrevet

Jeg synes den med pepper er best! 🤩 Smaker veldig godt med noen skiver agurk på, og gjerne litt ekstra pepper.

Den andre synes jeg har litt merkelig konsistens, tror kanskje det er sitronen som gjør kvargen litt kornete? 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...