Gå til innhold

Er det stor forskjell på å bruke maizena isteden for mel i saus?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har funnet en enkel måte å lage saus på 😅 kraften fra kjøttet, har i maizena så det tykner og har i en skvett fløte. 
ev mer krydder.

men er det stor forskjell på smak hvis jeg isteden jevner den med mel og smør?  Smaker det bedre?

Anonymkode: 5b7f1...951

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Jeg har funnet en enkel måte å lage saus på 😅 kraften fra kjøttet, har i maizena så det tykner og har i en skvett fløte. 
ev mer krydder.

men er det stor forskjell på smak hvis jeg isteden jevner den med mel og smør?  Smaker det bedre?

Anonymkode: 5b7f1...951

Det er jo ikke akkurat noe revolusjonerende du har funnet ut der 😅

Ja, det er forskjell på smak, men det er ikke alltid du ønsker å ha smaken av "brun saus". Hvis du bare tykner med mel blandet i vann er det ikke noe særlig forskjell.

Anonymkode: c186b...543

AnonymBruker
Skrevet
34 minutter siden, AnonymBruker said:

Det er jo ikke akkurat noe revolusjonerende du har funnet ut der 😅

Ja, det er forskjell på smak, men det er ikke alltid du ønsker å ha smaken av "brun saus". Hvis du bare tykner med mel blandet i vann er det ikke noe særlig forskjell.

Anonymkode: c186b...543

Nei jeg vet det😂 men saus ble plutselig 100 ganger lettere å lage.

jeg føler at mel alltid klumper seg😅 men jeg vil jo prøve å få det til hvis det smaker mye bedre :) 

Anonymkode: 5b7f1...951

Skrevet

Smaksmessig har det ikke så veldig mye å si (med mindre du lager en brun jevning med smør og mel)
Jevning med Maizena kan ha en tendens til å «slippe» etter en stund. Dvs at sausen/suppen blir tynn igjen. Sånn sett er meljevningen mer stabilt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...