Gå til innhold

Bytte ut pasta med hvite bønner? (oppskrift på pastasalat)


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg lager ofte en god pastasalat med masse smak og ingredienser som "alle" liker. Får besøk av et vennepar i kveld, og de har tidligere lovprist denne pastasalaten. Nå er kvinnen på en slags diett (ikke slankekur), og har beskjed av ernæringsfysiolog å holde seg unna karbohydrater i en periode. 

Jeg har negative erfaringer med glutenfri pasta. Synes konsistensen er ekkel. 

Lurte derfor på å bytte ut pastaen i salaten med hvite bønner? Burde ikke det funke ganske greit? Eller tenker jeg helt feil? 

Anonymkode: d3e06...7da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Glutenfri pasta hjelper ihvertfall ikke, det er karbohydrater i den også.

Anonymkode: ec8a0...ac4

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Servere pastaen i en bolle ved siden av da, så kan de som vil ha forsyne seg av den selv. 

Anonymkode: 321a6...078

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Glutenfri pasta hjelper ihvertfall ikke, det er karbohydrater i den også.

Anonymkode: ec8a0...ac4

Min feil.

Jeg rotet litt med begrepene. Det er gluten hun ikke skal spise. Karbo er ok. 

Anonymkode: d3e06...7da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Du kan fint bytte ut med bønner,ellers så anbefales disse fra rema til en annen gang. De er  kun laget på linser å har ikke den konsistensen som  vanlig glutenfri pasta har

Anonymkode: 0643f...1a7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Du kan fint bytte ut med bønner,ellers så anbefales disse fra rema til en annen gang. De er  kun laget på linser å har ikke den konsistensen som  vanlig glutenfri pasta har

Anonymkode: 0643f...1a7

Disse? Hva da? 

Anonymkode: 321a6...078

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Jeg lager ofte en god pastasalat med masse smak og ingredienser som "alle" liker. Får besøk av et vennepar i kveld, og de har tidligere lovprist denne pastasalaten. Nå er kvinnen på en slags diett (ikke slankekur), og har beskjed av ernæringsfysiolog å holde seg unna karbohydrater i en periode. 

Jeg har negative erfaringer med glutenfri pasta. Synes konsistensen er ekkel. 

Lurte derfor på å bytte ut pastaen i salaten med hvite bønner? Burde ikke det funke ganske greit? Eller tenker jeg helt feil? 

Anonymkode: d3e06...7da

Jeg pleier å bytte ut pastaen med brokkoli når jeg vil ha «pastasalat» men vil at den skal være relativt sunn.

Da blir det kanskje teknisk sett «brokkolisalat», men synes smaken er relativt lik 😄

Anonymkode: d557b...187

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Du kan fint bytte ut med bønner,ellers så anbefales disse fra rema til en annen gang. De er  kun laget på linser å har ikke den konsistensen som  vanlig glutenfri pasta har

Anonymkode: 0643f...1a7

Goodly sin glutenfri pasta fra Rema er god. Barilla og. 

Hva med og bytte ut pasta med ris? Det er glutenfritt 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
3 hours ago, AnonymBruker said:

Min feil.

Jeg rotet litt med begrepene. Det er gluten hun ikke skal spise. Karbo er ok. 

Anonymkode: d3e06...7da

Håper du ikke jobber med mat, for der er det en vesentlig forskjell i hvordan tilrettelegge 

Anonymkode: 1f281...ab5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg ble litt nysgjerrig på denne gode pastasalaten din, haha. Bønner fungerer sikkert flott det! Også kan de som vil ta litt på pasta på siden. Tror du at vi kan få oppskrift på salaten? 

Anonymkode: 086c3...e17

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...