AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #1 Skrevet 10. april 2021 F. eks. at du i løpet av uken varierer mellom gris, ku, kylling, laks, torsk, sau, etc. Eller kan du spise middager med diverse varianter av f. eks. grisekjøtt hele uken? Anonymkode: 35616...cbb 3
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #2 Skrevet 10. april 2021 Jeg spiser det jeg har lyst på og har aldri tenkt på hvilket dyr jeg spiser og hvor ofte. Anonymkode: 2d061...425 8
Debyrazi Skrevet 10. april 2021 #3 Skrevet 10. april 2021 Vi spiser aldri samme type kjøtt to ganger i uken. Vi har biff, kylling, lammekjøtt og kalvefilet. Grisekjøtt spiser jeg ikke med unntak av bacon på lørdager og ribbe til jul
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #4 Skrevet 10. april 2021 Prøver å ikke spise for mye rødt kjøtt i løper av uka. Går mer i kylling og laks Anonymkode: 19a4e...53d 3
Gjest Villfisker Skrevet 10. april 2021 #5 Skrevet 10. april 2021 Spiser mest av det jeg liker best, og kjøper noe annet hvis jeg får lyst. Orker ikke styre med variasjon. Blir fort mye ekstra oppvask og kasting av mat da.
Heisenberg Skrevet 10. april 2021 #6 Skrevet 10. april 2021 Vi har en ganske fast rotasjon. Mandag er vegetar, tirsdag og torsdag fisk, onsdag suppe som også oftest er vegetar. Fredag og/eller lørdag er kylling og salat, søndag er det ofte noe som må stå lenge i ovnen. Bruker mye leirgryte på søndager og da kan det være okse, svin eller kylling. 3
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #7 Skrevet 10. april 2021 Ikkje på kjøtt men prøver å rullere på grønnsaker og frukt Anonymkode: 5ca67...0ed
Gjest Saph Skrevet 10. april 2021 #8 Skrevet 10. april 2021 To dager med fisk og to dager med rødt kjøtt i uka, det er de eneste tankene jeg har rundt det .
Zenobia Skrevet 10. april 2021 #9 Skrevet 10. april 2021 Varierer mellom lam, kalkun, rein, fisk/scampi/rogn, okse. Svin kun som bacon. En sjelden gang okselever. Har hval i fryseren akkurat nå; det har jeg ikke spist på en stund.
Ariana807 Skrevet 10. april 2021 #10 Skrevet 10. april 2021 Lager middag etter oppskrift og ikke dyrene som er brukt i den 1
AnonymBruker Skrevet 11. april 2021 #11 Skrevet 11. april 2021 Her går det stort sett i forskjellig fisk og sjømat, samt rødt kjøtt. Spiser sjeldent svinekjøtt (bortsett litt bacon og spekeskinke). Spiser også sjeldent kylling, synes det fort blir dyrt (orker ikke billig-kylling, hverken kvalitetsmessig eller med tanke på dyrevelferd). Anonymkode: 8ddd3...4eb
AnonymBruker Skrevet 11. april 2021 #12 Skrevet 11. april 2021 Pleier å variere litt, men jeg spiser mest vegetar uansett. Hadde aldri planlagt fem middager med samme protein. Det blir for lite variasjon for meg Anonymkode: 82472...7d4 1
Gjest Blondie65 Skrevet 11. april 2021 #13 Skrevet 11. april 2021 Jeg varerier i løpet av uken. Prøver å få inn minst to fiskemiddager og da blir det gjerne laks og torsk og eventuelt fiskekaker. Så blir det en eller to rødt kjøtt middager (biff, burger, lammekjøtt), og en til tre kylling eller svin middager (kyllingfilet, lår, strimlet svinekjøtt, kotelett).
AnonymBruker Skrevet 15. april 2021 #14 Skrevet 15. april 2021 Hvorfor skulle jeg variere? Biff inneholder alt jeg trenger, og det smaker best. Jeg vet om mennesker som har spist nesten kun biff i over 10 år (altså... ingen planter, BARE biffkjøtt) og de har perfekt helse. Anonymkode: cabeb...9ea 4
AnonymBruker Skrevet 15. april 2021 #15 Skrevet 15. april 2021 Det er ikke noe jeg tenker så veldig mye over, men prøver å få til to dager med fisk og én dag med kylling. Ellers går det i storfekjøtt. Spiser lite svin med unntak av bacon, og det spiser jeg nesten daglig. Anonymkode: d05d1...f44
AnonymBruker Skrevet 15. april 2021 #16 Skrevet 15. april 2021 Jeg spiser kjøtt ca en gang i uken eller sjeldnere, og da velger jeg enten kylling eller storfe. Ellers spiser jeg i hovedsak vegetarisk Anonymkode: fb0a6...cec 2
GammelKaktus Skrevet 15. april 2021 #17 Skrevet 15. april 2021 Nei egentlig ikke, det vi spiser mest av her i hus er karbonadedeig, laks og til tider kylling. Det vi spiser av gris er skinke og bacon utenom det så er jeg ikke overbegeistret for svinekjøtt.
AnonymBruker Skrevet 15. april 2021 #18 Skrevet 15. april 2021 AnonymBruker skrev (På 10.4.2021 den 21.49): F. eks. at du i løpet av uken varierer mellom gris, ku, kylling, laks, torsk, sau, etc. Eller kan du spise middager med diverse varianter av f. eks. grisekjøtt hele uken? Anonymkode: 35616...cbb Absolutt ikke. Fisk og kjøtt er så forbasket dyrt at jeg stort sett bare får i meg en animalsk-blanding av den guggen som kjøres rett i kvern. Anonymkode: b65c2...441
FrankDrebin Skrevet 15. april 2021 #19 Skrevet 15. april 2021 Næh, tar en dag av gangen. Det er som regel Nasse som fortæres mest, men i dag er det Dagros som skal gjøre meg mett. Men noe fast mønster kjører jeg ikke. 1
AnonymBruker Skrevet 15. april 2021 #20 Skrevet 15. april 2021 Tenker ikke så mye over det, men jeg er glad i fisk og sjømat så går mye i det. Men når jeg først spiser kjøtt er jeg snar med å gå for kylling og kjøttdeig, selv om jeg egentlig er veldig glad i vilt og storfekjøtt. Anonymkode: fd26f...77b 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå