lemoncake Skrevet 10. april 2021 #1 Skrevet 10. april 2021 (endret) Har to små kartonger med kremfløte som gikk ut på dato 6 og 7 april. Hva kan jeg bruke dem til? Er helt tom for ideer i dag... 🤪 Endret 10. april 2021 av lemoncake
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #2 Skrevet 10. april 2021 Riskrem kakao med krem Jordbær med fløte 😋 Vaffelrøre Karamellpudding Fløtekarameller Anonymkode: d4f8f...b93 4
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #3 Skrevet 10. april 2021 Kremete pastasaus, fløtesaus, blåmuggost saus, soppstuing, fløtegratinerte poteter, pisket krem hvis du har bær eller annet det passer til, fromasj av noe slag, enten enkel med kremfløte og gelepulver eller ordentlig hvis du har bær på lager. Eller hive fløte i røre til pannekake/vafler/sveler. Riskrem, karamellpudding. Anonymkode: 3bc2f...547 5
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #4 Skrevet 10. april 2021 Frys det ned i terninger så kan du ta opp litt og litt å ha i sauser og vaffelrøre osv Anonymkode: d4f8f...b93 7
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #6 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Frys det ned i terninger så kan du ta opp litt og litt å ha i sauser og vaffelrøre osv Anonymkode: d4f8f...b93 Dette! Når de er dypfryst har du alle oppi en liten pose, så frigjør du isbitformen til isbitene og. 🙂 Anonymkode: fbdb8...d3c 2
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #7 Skrevet 10. april 2021 Supper, gryter, fløtegratinerte poteter osv. Det går også an å fryse de ned for senere å bruke i f.eks. suppe. Men husk at det går ikke an å piske fløte som har vært fryst (til krem) Anonymkode: ae2b9...c56 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #10 Skrevet 10. april 2021 Vafler! Nomnomnom... Anonymkode: 7dfb0...a7d 1
Brunhilde Skrevet 10. april 2021 #11 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (42 minutter siden): Frys det ned i terninger så kan du ta opp litt og litt å ha i sauser og vaffelrøre osv Anonymkode: d4f8f...b93 Veldig lurt, det er alltid greit å ha litt fløte på lur. Når jeg har for mye fløte koker jeg salt karamellsaus. Det er så godt på iskrem, og jeg kjenner mange som blir glad for et lite glass av sausen min, så jeg koker som regel av en kartong fløte og deler med dem. 1
lemoncake Skrevet 10. april 2021 Forfatter #12 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (51 minutter siden): Frys det ned i terninger så kan du ta opp litt og litt å ha i sauser og vaffelrøre osv Anonymkode: d4f8f...b93 Godt tips! 👍😄Nå har jeg letet, men ser ikke ut som jeg har sånne plastsak til isbiter. Vi har isbit maskin. Fant kun sånne isbitposer. Blir litt søl å fylle dem kanskje... 😏
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #13 Skrevet 10. april 2021 lemoncake skrev (2 minutter siden): Godt tips! 👍😄Nå har jeg letet, men ser ikke ut som jeg har sånne plastsak til isbiter. Vi har isbit maskin. Fant kun sånne isbitposer. Blir litt søl å fylle dem kanskje... 😏 Jeg bruker å ha fløten over i en frysepose og legge den i fryseren sånn at den blir ganske flat og dermed tiner fortere. Bruker den til f eks fløtegratinerte poteter. Kan bare knekke av biter også om den er flat nok. Anonymkode: 3c31c...bea 1
lemoncake Skrevet 10. april 2021 Forfatter #14 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (20 minutter siden): Jeg bruker å ha fløten over i en frysepose og legge den i fryseren sånn at den blir ganske flat og dermed tiner fortere. Bruker den til f eks fløtegratinerte poteter. Kan bare knekke av biter også om den er flat nok. Anonymkode: 3c31c...bea Det var også lurt! 👍😊
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #15 Skrevet 10. april 2021 I saus, suppe, gryter, eggerøre/omelett, panna cotta, kakao og krem, irish Coffee, fløtekarameller, potetstappe/annen type pure. Kan også fryse fløten. Anonymkode: cfe2c...bc8
lemoncake Skrevet 10. april 2021 Forfatter #16 Skrevet 10. april 2021 Da har jeg fryst den ene og vi endret middagsplanene i kveld fra pizza til biff med fløtegratinerte poteter. Gleder meg til middag! 😄👍Takker! 😘 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #17 Skrevet 10. april 2021 Brunhilde skrev (4 timer siden): Veldig lurt, det er alltid greit å ha litt fløte på lur. Når jeg har for mye fløte koker jeg salt karamellsaus. Det er så godt på iskrem, og jeg kjenner mange som blir glad for et lite glass av sausen min, så jeg koker som regel av en kartong fløte og deler med dem. Oj god ide! Det skal jeg prøve 😋 Anonymkode: d4f8f...b93
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå