Honey Dew Skrevet 10. april 2021 #21 Skrevet 10. april 2021 Jeg knekker også spagetttien i to. Får den lettere nedi pannen da. 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #22 Skrevet 10. april 2021 Det gjør jeg også. Har barn og det blir lettere når de ikke er for lange. Ser ikke problemet med det? 😂🤷♀️ Anonymkode: 01f1a...75d 1
twitter Skrevet 10. april 2021 #23 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Skjønner at du også tøyser her. Anonymkode: ba5f6...e2b Faktisk ikke! Her i huset lager vi all pasta selv. Enkelt og velsmakende 🙂 Det med bestemor var tøys 😁
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 10. april 2021 #24 Skrevet 10. april 2021 Det gjør jeg også, har alltid gjort det. Er vant til det fra jeg var barn.
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #25 Skrevet 10. april 2021 Nei nei nei! Hva er det jeg leser? 😱😂 Spagettien skal være hel. Det er ikke mye jobb å bøye resten av spagettien ned i gryten når den andre halvdelen er litt myk. For det skjer på 1 minutt. Makaroni er enklere å spise hvis det er det som er problemet 🙈 Anonymkode: 82131...ac2 10
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #26 Skrevet 10. april 2021 Jeg har noe mye "verre" enn en italiensk bestemor: Jeg har en italiensk mann. Hadde jeg servert maltraktert og mishandlet spaghetti, tror jeg at han i det minste hadde snudd bryllupsbildet vårt med fronten mot veggen (det gjorde han en gang for mange år siden da jeg uheldigvis serverte hvitløksbaguetter til lasagnen 😄) Anonymkode: 248e4...94d 10
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #27 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Jeg har noe mye "verre" enn en italiensk bestemor: Jeg har en italiensk mann. Hadde jeg servert maltraktert og mishandlet spaghetti, tror jeg at han i det minste hadde snudd bryllupsbildet vårt med fronten mot veggen (det gjorde han en gang for mange år siden da jeg uheldigvis serverte hvitløksbaguetter til lasagnen 😄) Anonymkode: 248e4...94d Hva skal være til lasagnen istedenfor hvitløksbaguetter? Er det typisk norsk? Anonymkode: 82131...ac2 1
Gjest Blondie65 Skrevet 10. april 2021 #28 Skrevet 10. april 2021 Jeg gjorde også dette, men jeg har sluttet med det. Det handler om å ha stor nok panne og varmt nok vann. Vannet skal koke når spagettien går nedi og man bruker en sleiv eller lignende til å røre rundt med. Det tar virkelig ikke et minutt.
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #29 Skrevet 10. april 2021 4 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg har noe mye "verre" enn en italiensk bestemor: Jeg har en italiensk mann. Hadde jeg servert maltraktert og mishandlet spaghetti, tror jeg at han i det minste hadde snudd bryllupsbildet vårt med fronten mot veggen (det gjorde han en gang for mange år siden da jeg uheldigvis serverte hvitløksbaguetter til lasagnen 😄) Anonymkode: 248e4...94d Det var en morsom måte å markere "misnøye" på. Anonymkode: 123f3...dbd 3
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #30 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hva skal være til lasagnen istedenfor hvitløksbaguetter? Er det typisk norsk? Anonymkode: 82131...ac2 Tror det er veldig norsk, ja. Eller amerikansk. I Italia serverer man ikke brød til pasta. Det er nærmest som å servere ris til potetene (karbo til karbo). Men det er gjerne litt brød på bordet til pastaretter. Da skal brødet kun brukes til skrape opp siste resten av sausen fra tallerkenen. Tips: I Italia er det også hårreisende å servere salat til pastaretter. Så man kan trygt si at jeg bommet litt på matlagingen min i starten av forholdet vårt. Dessverre var mine kunnskaper om "italiensk" mat fra Toro.... 😂 Anonymkode: 248e4...94d 3
Million Skrevet 10. april 2021 #31 Skrevet 10. april 2021 Det gjør jeg også, så får jeg all spaghettien nedi gryta samtidig, og den blir likt kokt, samt at jeg slipper å stå og prøve å få bendt den nedi etterhvert som underste del i kokevannet mykner. Brekker man den i to, får man jo alt nedi med det samme, og jeg merker ingen nevneverdig forskjell når den spises. 2
Utroligfortilet Skrevet 10. april 2021 #32 Skrevet 10. april 2021 det gjør jeg også :P alltid gjort, har ikke tenkt at det er feil ;P 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #33 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Det var en morsom måte å markere "misnøye" på. Anonymkode: 123f3...dbd Han har bra sans for humor, ja 😄 Anonymkode: 248e4...94d 2
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #34 Skrevet 10. april 2021 Gjør dette jeg og, men bare om jeg ikke har stor nok kasserolle tilgjengelig -også har jeg noen oppskrifter hvor det er smart å knekke i småbiter, men da er det ikke "spagehetti" lengre, da er det pasta. Anonymkode: 294fa...083
Dolce Skrevet 10. april 2021 #35 Skrevet 10. april 2021 Blondie65 skrev (5 minutter siden): Jeg gjorde også dette, men jeg har sluttet med det. Det handler om å ha stor nok panne og varmt nok vann. Vannet skal koke når spagettien går nedi og man bruker en sleiv eller lignende til å røre rundt med. Det tar virkelig ikke et minutt. Enig med deg. Det tar veldig kort tid å få dyttet spaghettien ned i vannet dersom det fosskoker og dersom kjelen er stor nok. Tipper det tar under et halvt minutt. 3
Havtorn Skrevet 10. april 2021 #36 Skrevet 10. april 2021 Men altså, de som latterliggjør å knekke spaghettien har åpenbart aldri hørt den fantastiske lyden den lager når man gjør det 😄 Ren ASMR jo. Det er viktigere at folk lager mat på en måte de trives med enn at en italiensk bestemor skal være fornøyd da. 4
Nana Skrevet 10. april 2021 #37 Skrevet 10. april 2021 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Jeg har noe mye "verre" enn en italiensk bestemor: Jeg har en italiensk mann. Hadde jeg servert maltraktert og mishandlet spaghetti, tror jeg at han i det minste hadde snudd bryllupsbildet vårt med fronten mot veggen (det gjorde han en gang for mange år siden da jeg uheldigvis serverte hvitløksbaguetter til lasagnen 😄) Anonymkode: 248e4...94d Hahaha det er det morsomste jeg har lest på evig lenge 🤣🤣🤣 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #38 Skrevet 10. april 2021 Altså, har aldri skrevet det som tips til noen, noen sinne her på KG, men nå må jeg gjøre det. DUMP HAM! 😅 Nei, det går ikke an. ps, jeg kjøper dobbelt så lange spaghetti hvis jeg ser de.. altså, de kan ikke være lange nok, for min del. Anonymkode: 0d4f4...225 1
Gjest Saph Skrevet 10. april 2021 #39 Skrevet 10. april 2021 Jeg knekker de, da får jeg dobbelt så mye spaghetti.
AnonymBruker Skrevet 10. april 2021 #40 Skrevet 10. april 2021 Jeg knekker i tre, mer praktisk å spise. Anonymkode: 62a7a...153 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå