AnonymBruker Skrevet 16. april 2021 #21 Del Skrevet 16. april 2021 «Spis deg fri» har gitt meg en ny ro rundt maten. Opplegget går mye på det mentale og øvelser for det. Det er bygget på lignende opplegg for de som er avhengig av andre ting. Ergo er dette mer for de som sliter med dårlige spisemønster enn de som bare skal ned noen kilo. En må jo ikke følge alle regler men prøve hva som fungerer for en selv. Som nevnt over går det fint for meg å spise mat hos andre, men noen blir trigget av det. Akkurat som noen alkoholikere blir trigget av bare ett glass alkohol. Kutte ut tilsatt sukker og mel har vært mye enklere og bedre for meg enn jeg hadde trodd. Spesielt magen er mye bedre nå. Før tenkte jeg at kos = usunn mat, men koser meg vel så mye nå med andre ting og får fokusert mere på opplevelsen enn alt jeg tenkte jeg skulle spise. Anonymkode: 72449...424 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. april 2021 #22 Del Skrevet 16. april 2021 1 hour ago, AnonymBruker said: Det opplegget er noe sprøyt! Det kan ikke være godt for kroppen å bare spiste to måltidet per dag. Så vidt jeg husker er det det de anbefaler! Dessuten handler slanking ofte mer om det psykologiske aspektet ved mat. Mange har egne hindre å komme over før man er klar for en livsstilendring. Det husker jeg ikke om boka tar opp. Jeg har nå slanket meg noen kilo i det siste vha vektklubben til VG. Det går fint. Da kan jeg spiste brød til frokost for eksempel, hvis jeg vil, men da blir jeg også mer sikker på at jeg må innta færre kalorier resten av dagen. Man må kunne leve i samfunnet etter slankinga også. Jeg skal aldri bli en person som må ta med egen mat til sosiale arrangement fordi “jeg kan ikke spiste noe av det de andre spiser.” Spis alt, men med måte! Anonymkode: fd398...22a Hvis det funker, så funker det. Hvis det funker en periode men ikke lenger, så finn et annet opplegg. Folk er forskjellige og noen liker detaljerte planer. Og jo, det er sunt for kroppen å spise få måltider. Det er ingenting som kødder så mye med blodsukker og insulinnivå som hyppige måltider, spesielt hvis de består av mye karbohydrater. Vi er tvert imot skapt til å leve godt på få og store måltider. Når det gjelder sosiale arrangementer, kommer jo det helt an på situasjonen til den enkelte. For min del lager jeg min egen mat 99% av tiden og da gidder jeg ikke være så nøye når jeg en sjelden gang blir servert ting jeg ikke spiser til vanlig (karbohydrater). Men for en som stadig skal spise middag med kunder f.eks, blir det gjerne vanskeligere. Anonymkode: 224c7...afc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå