AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #1 Skrevet 9. april 2021 Jeg klarte å spontankjøpe rødbetepulver og jeg vet virkelig ikke hva det kan brukes til annet enn å samle støv i skapet.. -Smoothies drikker jeg sjeldent, så på denne måten blir det aldri brukt opp -Egen pasta lager jeg ikke -Jeg baker sjeldent kaker (kjeks og andre bakverk lager jeg), så å ha oppi litt rødbetepulver istedenfor konditorarge blir det veldig sjeldent av Noen tips? Jeg tenker å kanskje lage fletteloff med to røde deigemner og en vanlig, men utenom det så jeg blank. Det kan gjerne benyttes til litt hverdagslige ting som er raske å lage. Kan det være godt oppi yoghurt til frokost mon tro? Anonymkode: 8d27b...929
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #2 Skrevet 9. april 2021 Kanskje blande med vann, en slags saft? Strø på musli? Eksemplene dine hørtes gode ut Anonymkode: eae21...94f
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #3 Skrevet 9. april 2021 Putte det i pannekakerøre/vaffelrøre? Anonymkode: 24a44...5d3 1
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #4 Skrevet 9. april 2021 Jeg har aldri hørt om rødbetpulver før - hvordan ser pakken ut? Anonymkode: 12c9f...ea2
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #5 Skrevet 9. april 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg har aldri hørt om rødbetpulver før - hvordan ser pakken ut? Anonymkode: 12c9f...ea2 Sånn her. Den er 200 gram. Rødfargen er lik den som på pakken og det er et veldig fint pulver som lukter som rødbeter Anonymkode: 8d27b...929
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #6 Skrevet 9. april 2021 Pannekake og vaffelrøre. Smoothie, bakst, drikke. Jeg drikke alltid et stort glass vann med sitron eller eplecidereddik hver morgen, kunne tilsatt 1 ts rødbetpulver til det. Anonymkode: 8b2c5...113
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #7 Skrevet 9. april 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Sånn her. Den er 200 gram. Rødfargen er lik den som på pakken og det er et veldig fint pulver som lukter som rødbeter Anonymkode: 8d27b...929 Takk Anonymkode: 12c9f...ea2
Gjest O.G. Skrevet 11. april 2021 #8 Skrevet 11. april 2021 AnonymBruker skrev (På 9.4.2021 den 21.36): Sånn her. Den er 200 gram. Rødfargen er lik den som på pakken og det er et veldig fint pulver som lukter som rødbeter Anonymkode: 8d27b...929 Hvor fant du den?
AnonymBruker Skrevet 11. april 2021 #9 Skrevet 11. april 2021 AnonymBruker skrev (På 9.4.2021 den 14.50): Jeg klarte å spontankjøpe rødbetepulver og jeg vet virkelig ikke hva det kan brukes til annet enn å samle støv i skapet.. -Smoothies drikker jeg sjeldent, så på denne måten blir det aldri brukt opp -Egen pasta lager jeg ikke -Jeg baker sjeldent kaker (kjeks og andre bakverk lager jeg), så å ha oppi litt rødbetepulver istedenfor konditorarge blir det veldig sjeldent av Noen tips? Jeg tenker å kanskje lage fletteloff med to røde deigemner og en vanlig, men utenom det så jeg blank. Det kan gjerne benyttes til litt hverdagslige ting som er raske å lage. Kan det være godt oppi yoghurt til frokost mon tro? Anonymkode: 8d27b...929 I røra til linsepannekaker 160 g tørre røde splittlinser (= ca 2 dl) 4 dl vann (til koking av linsene) 6 dl vann (til røra) 2 ss sukker 2 ts bakepulver 1/2 ts salt 300 g hvetemel 1-2 se rødbetepulver 1. Ha linsene + 4 dl vann i en kjele og småkok på lav varme under lokk i ca 10 min, eller til de er gjennomkokte. 2. Ha de kokte linsene over i en stor bolle. PS: Ikke sil av kokevannet, alt skal være med. 3. Tilsett de 6 desiliterne med vann. Kjør blandingen kjapt med stavmikser, til linsene er most og det er en jevn blanding. Dette gjør at linsene blir helt kamuflert i røra. (Ev. bruk en blender til dette). 4. Visp inn sukker, bakepulver, salt,rødbetepulverog hvetemel. Kanskje det trengs bittelitt mer vann i røra. 5. Stek pannekaker i bittelitt olje i panna til de er gylne og lekre på begge sider. Chiapudding 2 ss chiafrø 2 dl kokosmelk 1/2 ts vanilje ekstrakt 1 ts lønnesirup 1 ss rødbete pulver 1 håndfull blåbær 1 håndfull hakkede mandler Slik gjør du: Ha chiafrø, rødbetepulver, vanilje, lønnesirup og kokosmelk i en krukke med lokk.Rør godt om så alle ingredienser er godt blandet. Krukken settes i kjøleskap til dagen etter.Ha så i den ferdige chiapudding i ett glass, ca halv fullt. Legg hakkede nøtter og blåbær på toppen. I appelsinjuice I rundstykker sammen raspet gulrøtter I havregrøt Anonymkode: e0bf8...878
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå