AnonymBruker Skrevet 12. april 2021 #61 Skrevet 12. april 2021 Tanuki skrev (3 timer siden): ehh jo, tror du den er ren eller? Det du vasker ut er som sagt stivelse. Det er hensikten med vaskingen, noe du ville visst hvis du enten ante hva du snakket om, eller forholdt deg til resten av innlegget mitt (som du klippet vekk) evt leste lenken jeg også la ut. Ellers koker jo risen i 20 min, så sånn sett blir den sterilisert. Men vaskingen forbedrer også smaken på den ferdigkokte risen. Anonymkode: 367b1...a7f 2
AnonymBruker Skrevet 12. april 2021 #62 Skrevet 12. april 2021 Peonjenta skrev (24 minutter siden): Jeg har aldri skylt risen, hvorfor skulle jeg det? Bl.a for å fjerne eventuelt støv og for at det også gjør risen mer fluffy. Etter å ha bodd i sør korea noen år så skyller jeg alltid risen. Anonymkode: 3feb0...953 1
AnonymBruker Skrevet 12. april 2021 #63 Skrevet 12. april 2021 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Bl.a for å fjerne eventuelt støv og for at det også gjør risen mer fluffy. Etter å ha bodd i sør korea noen år så skyller jeg alltid risen. Anonymkode: 3feb0...953 Stivelse. For å fjerne STIVELSE. Anonymkode: 367b1...a7f 2
Tanuki Skrevet 12. april 2021 #64 Skrevet 12. april 2021 7 hours ago, AnonymBruker said: Stivelse. For å fjerne STIVELSE. Anonymkode: 367b1...a7f og skit. Hva er så vanskelig å forstå med det? Når jeg skyller risen ser jeg jo at rusk og skit skylles ut. 1
Gjest questioner Skrevet 12. april 2021 #65 Skrevet 12. april 2021 AnonymBruker skrev (På 9.4.2021 den 11.57): Poteter skal dampes, ikke kokes. For å koke ris, trenger man tresifret IQ. Noe ikke alle har. Samme med pasta. Men husk at nordmenn bruker dressing på pizza, så det er ikke så rart at de ikke kan koke pasta. De kjenner rett og slett ikke forskjell på pasta al dente, og pasta som er ihjelkokt. Anonymkode: 5b821...26c Morsom du 🤣🤣🤣
AnonymBruker Skrevet 12. april 2021 #66 Skrevet 12. april 2021 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Stivelse. For å fjerne STIVELSE. Anonymkode: 367b1...a7f OG STØV. Anonymkode: 3feb0...953
AnonymBruker Skrevet 13. april 2021 #67 Skrevet 13. april 2021 AnonymBruker skrev (På 9.4.2021 den 11.59): Jeg kan koke poteter men uansett hva jeg gjør blir risen helt fakka. Det hjalp litt når boil in bag kom, men ikke mye 😅 Anonymkode: 14f7d...86c Du må først skylle risen med mye vann i kjelen. Hell på vann, skyll risen med hånda, hell ut vann. Gjør det til vannet er ganske rent. Så tar du oppi kaldt vann til litt under første leddet på pekefingeren. Så tar du oppi salt og lar risen koke opp. Når det fosskoker Skrur du ned varmen på laveste og rører rundt én gang, så lar du risen småkoke på lav varme til alt vannet har fordampet. Pleier å bli luftig og god ris. Anonymkode: 231db...f2c
AnonymBruker Skrevet 13. april 2021 #68 Skrevet 13. april 2021 Tanuki skrev (11 timer siden): og skit. Hva er så vanskelig å forstå med det? Når jeg skyller risen ser jeg jo at rusk og skit skylles ut. Kan det være noe forskjell på risen vi har her i Norge og den du har hvor enn du bor i Asia? Jeg skyller risen for å få vekk stivelse, men jeg ser aldri noe skit Anonymkode: 363d3...a8a 3
Gjest O.G. Skrevet 17. april 2021 #69 Skrevet 17. april 2021 AnonymBruker skrev (På 9.4.2021 den 11.57): Poteter skal dampes, ikke kokes. Anonymkode: 5b821...26c Mandelpoteter skal dampes ja, men ikke de ordinære potetsortene vi alltid har brukt her til lands.
AnonymBruker Skrevet 17. april 2021 #70 Skrevet 17. april 2021 Poteter er enkelt, samme er pasta. Men ris derimot 😬 ris er vanskelig. Om jeg ikke bruker boil in bag, boil in box eller riskoker, altså om jeg koker ris direkte i en gryte, da brenner jeg den, alltid. Jeg kan ikke koke ris på normal måte. Men elsker min «boil in box», fungerer veldig bra 😄 Anonymkode: 3acd1...075
Djungelvrål Skrevet 18. april 2021 #71 Skrevet 18. april 2021 Tanuki skrev (På 13.4.2021 den 0.30): og skit. Hva er så vanskelig å forstå med det? Når jeg skyller risen ser jeg jo at rusk og skit skylles ut. Skit....blir korn vasket før det males til mel.....vasker dere byggkorn eller helkorn dere bruker til bakst også?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå