AnonymBruker Skrevet 13. april 2021 #41 Skrevet 13. april 2021 Folk som på død og liv skal bytte ut sukker med sukrin, hvetemel med grovmel, erstatte seterrømme med ekstra mager kesam, drikker cola zero, fun light, bytter ut ekte majones med lettmajones, kutte på sukkermengden i kaker, etc etc etc.... For liksom å «kose seg» med kaker og bakst hele uka. Fysj så stygt det smaker! Kan ikke fordra det! Da spiser jeg heller sunt og «kjedelig» og drikker vann i uka, og så koser jeg meg med verdens beste samvittighet i helga. Får mye mer igjen for det! WHY settle for less?? Anonymkode: c6703...44c 2
AnonymBruker Skrevet 13. april 2021 #42 Skrevet 13. april 2021 AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Folk som på død og liv skal bytte ut sukker med sukrin, hvetemel med grovmel, erstatte seterrømme med ekstra mager kesam, drikker cola zero, fun light, bytter ut ekte majones med lettmajones, kutte på sukkermengden i kaker, etc etc etc.... For liksom å «kose seg» med kaker og bakst hele uka. Fysj så stygt det smaker! Kan ikke fordra det! Da spiser jeg heller sunt og «kjedelig» og drikker vann i uka, og så koser jeg meg med verdens beste samvittighet i helga. Får mye mer igjen for det! WHY settle for less?? Anonymkode: c6703...44c Smaker er som baken. Jeg syns sukker smaker "stygt" (som for øvrig er et ord som beskriver utseende) derfor drikker jeg brus og saft uten sukker. Men dette har uansett ingenting med trådens tema å gjøre. Det du skriver om er ikke elendige matlagingstips. Anonymkode: 2cf9f...586 1
AnonymBruker Skrevet 13. april 2021 #43 Skrevet 13. april 2021 AnonymBruker skrev (På 9.4.2021 den 11.05): Kanskje ikke akkurat matlagingstips. Men jeg hater alle disse tipsene om å bytte ut f.eks fint mel med grovere, sukker med sukrin, smør med kesam for å gjøre kaker og bakst sunnere. Og så påstår de at det smaker like godt om ikke bedre enn orginalen. Anonymkode: 0ef79...e38 Enig. Jeg jobber et sted med beboere med diabetes og når vi lager noe ekstra godt er det alltid med mandelmel, sesammel, store mengder egg, kokosmel, cottage cheese, chiafrø, kesam, sukrin, fiberhusk, grov mel og selvsagt aldri rent sukker og hvitt hvetemel. Det smaker helt ok, men det er ikke virkelig ikke the real deal selv om kollegaer påstår at de ikke kan smake forskjellen Anonymkode: b83e9...eab 2
Honey Dew Skrevet 13. april 2021 #44 Skrevet 13. april 2021 Hvorfor skulle man ikke ha kniver i oppvaskemaskinen?
AnonymBruker Skrevet 13. april 2021 #45 Skrevet 13. april 2021 Dummeste rådet jeg vet er å krydre maten til slutt... for at mye av det (allerede smakløse...) norske krydderet på glass skal gi ut smak bør man ha krydderet så nært oljen/smøret som mulig. etter at jeg begynte å krydre mye tidligere i prosessen kommer kryddersmakene faktisk frem. Dette er grunnen til at nordmenn har et halvt glass oregano på pizzan til slutt. Den smaker fadermegingenting når du hivern på som siste ingrediens. Ha den i varm olje i pannen og så lag ferdig tomatsausen, så skal du se det blir bedre! ❤️ Anonymkode: b0976...bc7 2
AnonymBruker Skrevet 15. april 2021 #46 Skrevet 15. april 2021 AnonymBruker skrev (På 9.4.2021 den 10.16): Å bruke lunken væske i gjærbakst! Dreper jo gjæret når det eltes, da eltingen gir mer enn nok temperaturøkning. Anonymkode: 38908...a1b Så enig! bruker aldri lunket vann. min beste bakst er med kaldt vann Anonymkode: 5817b...8b6
AnonymBruker Skrevet 15. april 2021 #47 Skrevet 15. april 2021 AnonymBruker skrev (På 13.4.2021 den 8.26): Smaker er som baken. Jeg syns sukker smaker "stygt" (som for øvrig er et ord som beskriver utseende) derfor drikker jeg brus og saft uten sukker. Men dette har uansett ingenting med trådens tema å gjøre. Det du skriver om er ikke elendige matlagingstips. Anonymkode: 2cf9f...586 Eeeehhh... Jo, etter min mening så er dette elendige matlagingstips, all den tid det florerer av slike «tips» hvor enn man snur seg i disse tider. At DU ikke «liker» sukker gjør ikke mitt svar til et svar utenfor trådens tema. Anonymkode: c6703...44c 1
AnonymBruker Skrevet 15. april 2021 #48 Skrevet 15. april 2021 AnonymBruker skrev (56 minutter siden): Eeeehhh... Jo, etter min mening så er dette elendige matlagingstips, all den tid det florerer av slike «tips» hvor enn man snur seg i disse tider. At DU ikke «liker» sukker gjør ikke mitt svar til et svar utenfor trådens tema. Anonymkode: c6703...44c Uenig - smak og behag har ingenting med elendige matlagingstips å gjøre. Mange liker faktisk magre og sukkerfrie varianter bedre enn fetere og sukkerholdige varianter. At du drikker vann i uka og "koser deg med verdens beste samvittighet" er smak og behag, ikke et godt matlagingstips. Anonymkode: 2cf9f...586
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå