Gå til innhold

Skreller du ingerfær?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har alltid skrellet ingefær før jeg bruker den, men jeg ser i noen videoer på nett at andre ikke gjør det. Er det egentlig meningen at man skal skrelle ingefær? Er det farlig å la være?

Anonymkode: 5534f...f09

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Om jeg river den på rivjern gjør jeg ikke det da det er lett å plukke opp skallet etterpå. Skal jeg ha større biter bruker jeg en teskje og skraper av skallet, ja. 

Anonymkode: 469c3...d62

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Nei.

Jeg bruker stort sett ingefær som opphakket i mat, og skreller aldri. Hadde vel kanskje gjort det om jeg skulle skjært skiver (som til f.eks sushi).

Anonymkode: cd765...d9a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Spørs hva jeg bruker det til. Skal det spises så ja, skal jeg bare trekke ut smaken så nei. 

Anonymkode: 3870c...147

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kommer veldig an på. Som regel ikke. Skal den i sushi eller skal jeg av en eller annen grunn ha skiver, skreller jeg. Ellers river jeg den bare på rivjern med skall :)

Anonymkode: 1e655...abc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I matlaging så pleier jeg å rive den. Da henger som regel skallet fast på den siden jeg river og frisk ingefær kommer ut på andre siden. Hvis jeg har ingefær i te så skjærer jeg i skiver med skallet på. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skreller alltid. Prøv en spiseskje neste gang du skal skrelle. Oppsiktsvekkende enkelt og lite svinn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 hours ago, AnonymBruker said:

Jeg har alltid skrellet ingefær før jeg bruker den, men jeg ser i noen videoer på nett at andre ikke gjør det. Er det egentlig meningen at man skal skrelle ingefær? Er det farlig å la være?

Anonymkode: 5534f...f09

Jeg skreller. Som en annen har skrevet, prøv å skrelle med en skje om du ikke har gjort det før, det er overraskende lett. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
Brunello skrev (6 timer siden):

Skreller alltid. Prøv en spiseskje neste gang du skal skrelle. Oppsiktsvekkende enkelt og lite svinn.

skrue skrev (47 minutter siden):

Jeg skreller. Som en annen har skrevet, prøv å skrelle med en skje om du ikke har gjort det før, det er overraskende lett. 

TS her.

Jeg skreller alltid med skje, men det er jo enda enklere å la være ;) 

Anonymkode: 5534f...f09

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker kun ingefær i te, så jeg skreller aldri. Er ikke noen annen grunn enn at det ofte sitter mye næring i skall også, men har aldri gjort noen research i forhold til ingefær spesifikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har alltid skrelt ingefær før jeg river, men nå må jeg nesten prøve uten! Har ikke brukt nok frisk ingefær til at jeg har turt å prøve 😅

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørs litt hva jeg skal bruke det til, men jeg skreller som regel alltid med en teskje e.l.
Skjeen bruker jeg til å skrape av skallet. Det er veldig tynt og om man begynner å kutte av skallet med kniv e.l. kan man fort fjerne mer enn bare skallet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...