AnonymBruker Skrevet 8. april 2021 #2 Skrevet 8. april 2021 Jeg er litt usikker på hva du mener med mysing. Mener du mysen som er igjen etter ysting? Den kan i så fall brukes til mye forskjellig. Du kan lage ferskost av den, som ricotta eller mozzarella, eller koke din egen brunost. Mange bruker det også i gjærbakst og kaker, bare erstatter væsken i oppskriften med myse. Myse er sunt å drikke, enten som den er eller f.eks. i en smoothie. Anonymkode: dc895...972
AnonymBruker Skrevet 8. april 2021 #3 Skrevet 8. april 2021 Brukes ofte som poteindrikke Anonymkode: 81ce5...fd2
AnonymBruker Skrevet 8. april 2021 #4 Skrevet 8. april 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg er litt usikker på hva du mener med mysing. Mener du mysen som er igjen etter ysting? Den kan i så fall brukes til mye forskjellig. Du kan lage ferskost av den, som ricotta eller mozzarella, eller koke din egen brunost. Mange bruker det også i gjærbakst og kaker, bare erstatter væsken i oppskriften med myse. Myse er sunt å drikke, enten som den er eller f.eks. i en smoothie. Anonymkode: dc895...972 Mener væsken som blir igjen, ikke osten. Anonymkode: 72bbe...45d
AnonymBruker Skrevet 8. april 2021 #5 Skrevet 8. april 2021 Å lage ost heter ysting, ikke mysing. Mysing er noe du gjør med øynene. Anonymkode: 16c70...229 2
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #6 Skrevet 9. april 2021 AnonymBruker skrev (17 timer siden): Mener væsken som blir igjen, ikke osten. Anonymkode: 72bbe...45d Ja, den væsken heter myse. Bare google litt så finner du masse bruksområder. Anonymkode: dc895...972
Lady Lovelylocks Skrevet 9. april 2021 #7 Skrevet 9. april 2021 På MasterChef Australia var det en som lagde granita.
AnonymBruker Skrevet 9. april 2021 #8 Skrevet 9. april 2021 Du kan prøve å lage ricotta fra bunnen av eller å bake brød Litt ekstra protein Anonymkode: b37e1...8d0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå