Gå til innhold

Væsken etter mysing. Brukes til hva?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Forslag? 

Anonymkode: 72bbe...45d

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg er litt usikker på hva du mener med mysing. Mener du mysen som er igjen etter ysting? Den kan i så fall brukes til mye forskjellig. Du kan lage ferskost av den, som ricotta eller mozzarella, eller koke din egen brunost. Mange bruker det også i gjærbakst og kaker, bare erstatter væsken i oppskriften med myse. Myse er sunt å drikke, enten som den er eller f.eks. i en smoothie. 

Anonymkode: dc895...972

AnonymBruker
Skrevet

Brukes ofte som poteindrikke 

Anonymkode: 81ce5...fd2

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg er litt usikker på hva du mener med mysing. Mener du mysen som er igjen etter ysting? Den kan i så fall brukes til mye forskjellig. Du kan lage ferskost av den, som ricotta eller mozzarella, eller koke din egen brunost. Mange bruker det også i gjærbakst og kaker, bare erstatter væsken i oppskriften med myse. Myse er sunt å drikke, enten som den er eller f.eks. i en smoothie. 

Anonymkode: dc895...972

Mener væsken som blir igjen, ikke osten. 

Anonymkode: 72bbe...45d

AnonymBruker
Skrevet

Å lage ost heter ysting, ikke mysing. 

Mysing er noe du gjør med øynene.

Anonymkode: 16c70...229

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (17 timer siden):

Mener væsken som blir igjen, ikke osten. 

Anonymkode: 72bbe...45d

Ja, den væsken heter myse. :) Bare google litt så finner du masse bruksområder.

Anonymkode: dc895...972

Skrevet

På MasterChef Australia var det en som lagde granita.

 

AnonymBruker
Skrevet

Du kan prøve å lage ricotta fra bunnen av eller å bake brød :) Litt ekstra protein 

Anonymkode: b37e1...8d0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...