SoWhat? Skrevet 6. april 2021 #21 Del Skrevet 6. april 2021 AnonymBruker skrev (På 5.4.2021 den 13.05): Ser ut som at h*n kun har salt og pepper, ja. Selv liker jeg både litt muskat og ingefær - det er vel ofte det det er i de "tradisjonelle" kjøttkakene. Og i stedet for å koke kjøttkakene etter steking, pleier jeg å la de trekke i enten kjøtt- eller grønnsakskraft. Kraften bruker jeg i sausen Anonymkode: 0e747...9f7 Jeg skjønte heller ikke denne kokingen her. Er sikkert godt altså, men jeg steker til de er ferdige. Høy temperatur først, på begge sider, og så lav ganske lenge. Det er fint med lokk, så de beholder saftigheten bedre, men uten de siste minuttene, så det blir litt crispy på utsiden, som jeg liker da. God idé med å la de trekke i kraft. Det skal jeg prøve! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jytte Skrevet 6. april 2021 #22 Del Skrevet 6. april 2021 Denne oppskriften bruker jeg ofte på viltkaker. Den blir saftig. Bytter ut melk med fløte. 800 gram karbonadedeig av vilt (kan bruke kjøttdeig også) 200 g. lammekjøttdeig (kan sløyfes hvis du kun bruker kjøttdeig eller bytter melka med fløte) 2 egg 2 ss. potetmel 1 liten løk, finhakkes. 2 dl. melk (foretrekker fløte) 3-4 ts salt, 1/2 ts pepper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april 2021 #23 Del Skrevet 6. april 2021 AnonymBruker skrev (På 5.4.2021 den 11.03): Herregud så mye bra oppskrifter. Har skrevet de ned og skal teste ut! Tusen takk! Vennlig hilsen Ts. Anonymkode: be376...8c6 Min bestemors oppskrift .finmalt kjøttdeig ,ikke den grove . 1 egg på 1/2 kg. 2 ss potetmel,1 ss salt ,1/2 ts pepper,en klype muskatnøtt,allehånde ,og ingefær.rifle en 1/2 løk .Når du har stekt de ferdig ,hell på vann over de i stekepannen.kok en liten stund.smelt smør og tilsett hvetemel,brun på gamlemåten,.tøm over kjøttkaker og vann,og kok 1/2 time .ta farge i vis den er for lys, Til og med min mann ,sier mine ( bestemor) sine er bedre en sin mammas 🤣 Anonymkode: ac5c3...258 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. april 2021 #24 Del Skrevet 8. april 2021 Min bestemor brukte litt havregryn i kjøttkakene for å gjøre de ekstra luftige 😊 Anonymkode: f0510...233 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå