AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #21 Skrevet 3. april 2021 Vi burde egentlig spise mye mer lam enn annet kjøtt. Anonymkode: 15de2...a32
SmokeyEye Skrevet 3. april 2021 #22 Skrevet 3. april 2021 Har vel noe med årstidene, tradisjoner og tilberedning og gjøre.
Illuminatum Skrevet 3. april 2021 #23 Skrevet 3. april 2021 Xfreya skrev (36 minutter siden): Markedsføringstunt fra matprat for mange år siden 🤣🤣🤣🤣🤣https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/Al0bMM/vi-er-blitt-lurt-paaskelamtradisjonen-er-paa-alder-med-sophie-elise Er fra Sunnmøre og har alltid spist både pinnekjøtt og lammelår i påsken. I alle fall så lenge jeg husker fra tidlig 70 tallet
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #24 Skrevet 3. april 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Pinnekjøtt til jul. Lammestek til påske Fenalår til 17. mai Lammekoteletter om sommeren. Fårikål hele høsten. 😩😩😩😩😩😩😩😩 Anonymkode: edc68...46e Bor du på Vestlandet TS? Anonymkode: f4508...455
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #25 Skrevet 3. april 2021 Fordi, hvis du visste hva Påske er, ville du vist at det er et offer. Men slik bryr vi oss ikke om, frem med påskeharen ahaha Anonymkode: d0204...801 1
AnonymBruker Skrevet 4. april 2021 #26 Skrevet 4. april 2021 Hos oss er det svin "hele året" 😄 Den eneste lammetradisjonen her i huset et et par runder med fårikål på høsten. Bacon (og speilegg) til lørdagsfrokosten Ribbe til jul Bayonneskinke i påsken (vanligvis "harryhandlet" i Sverige på skjærtorsdag....) + spekeskinke til frokostbordet. Sommerkoteletter og pølser på grillen + spekeskinke både 17. mai og utover sommeren. Til sammen dreier ikke dette seg om så mange dager i året, de fleste middagene våre er vegetariske eller basert på fisk. Anonymkode: 367e5...c23
AnonymBruker Skrevet 4. april 2021 #27 Skrevet 4. april 2021 Jeg spiser mer kylling og storfe enn hva jeg spiser av lam i løpet av et år. Men elsker pinnekjøtt, så det kan jeg gjerne spise til både jul og påske. Ellers er jeg ikke så glad i lam at jeg lager så mange andre middager med det, men spiser det om jeg er invitert som gjest til noen. Om du ikke liker lam ts, kan du bare unngå å lage måltider med det kjøttet. Også går det an å takke nei til middagsselskaper. Anonymkode: 62e64...a8e
AnonymBruker Skrevet 4. april 2021 #28 Skrevet 4. april 2021 Hvem vil ikke spise denne søtingen? Anonymkode: d8e40...cd2 1
Hmmmmmm Skrevet 4. april 2021 #29 Skrevet 4. april 2021 Jeg skulle ønske det var fårikål kjøtt å få tak hele året. Elsker fårikål🙏
AnonymBruker Skrevet 4. april 2021 #30 Skrevet 4. april 2021 AnonymBruker skrev (18 timer siden): Fårikål kan jeg selv ikke fordra, ikke fenalår eller spekemat generelt heller men pinnekjøtt og lammesteik; ollala så digg.. Men altså, det er jo mulig å spise andre ting.. Ingen som tvinger i deg en sau om du ikke vil vel, så det er vel igrunn ikke sånn veldig synd i deg. Anonymkode: 5083f...63a AnonymBruker skrev (18 timer siden): Anonymkode: 6ba13...dd0 Til 17. mai er det rømmegrøt med fenalår og vannkringle. Hvilke gudsforlatt sted kommer dere fra? Anonymkode: edc68...46e
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 4. april 2021 #31 Skrevet 4. april 2021 Aldri forstått dette med lam/sau jeg heller. Det smaker jo ikke godt, unntaket er pinnekjøtt. Men det er jo så mye annet å spise.
strynejenta Skrevet 4. april 2021 #32 Skrevet 4. april 2021 Du tror lam og sau er ille, HVA MED BRØD!!! DET ER OVERALT HELETIDEN!!!!!!! 😫
little fairy Skrevet 4. april 2021 #33 Skrevet 4. april 2021 Fårikål en gang på høsten, pinnekjøtt julaften, lammelår/stek påskeaften. Fenalår 17.mai. Svineribbe en gang i desember, grillribbe/koteletter/spareribs på sommeren. Spekeskinke 17. Mai. Diverse spekeskinke gjennom året når det lages tapas. Generelt mer svin i hverdagen også. Koteletter, stek, kjøttdeig, pølser. Kalkun nyttår. And i romjulen. Kyllingfilet, kyllinggryte, kyllingpålegg, kyllinglår, kyllingvinger til hverdags. Karbonadedeig av okse til hverdags, biff noen lørdager, biffgryter, Taco, wok av oksekjøtt. Langtidskokte gryter til selskap. Vil nå si at kylling, svin og okse blir spist mest av her...Lam/får er kun ved enkelte anledninger, ikke så mye til hverdags.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå