AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #1 Skrevet 3. april 2021 Pinnekjøtt til jul. Lammestek til påske Fenalår til 17. mai Lammekoteletter om sommeren. Fårikål hele høsten. 😩😩😩😩😩😩😩😩 Anonymkode: edc68...46e 3
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #2 Skrevet 3. april 2021 Ikke vet jeg hvor du er fra, men jeg spiser aldri fenalår 17.mai og heller ikke lammekoteletter på sommeren. Spiser fårikål en gang på høsten, en pinnekjøttmiddag rundt jul eller en av juledagene. Men det er vel ingen som tvinger i deg maten? Du kan da spise andre ting om du vil det. Anonymkode: 770e6...e01 9
SPOCA Skrevet 3. april 2021 #3 Skrevet 3. april 2021 Fordi mange åpenbart liker det. Selv synes jeg sau og lam smaker våt ull, og holder meg derfor unna. Det er vel bare å la være å spise lam/sauekjøtt? 3
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #4 Skrevet 3. april 2021 6 minutter siden, AnonymBruker said: Pinnekjøtt til jul. Og gris, torsk, kalkun... Lammestek til påske Jepp. Én dag i året. Fenalår til 17. mai Hæ? Lammekoteletter om sommeren. Det er helt opp til deg. Overhodet ingen låst tradisjon. Fårikål hele høsten. Nope. Fårikålsesongen er kort, høsten er lang. 😩😩😩😩😩😩😩😩 Anonymkode: edc68...46e Anonymkode: 6ba13...dd0 3
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #5 Skrevet 3. april 2021 "HVORFOR ER DET LAM OG SAU TIL ALT HELE ÅRET?!?!" Du trenger ikke å rope sånn. Og nei, det er ikke det. Om du syns du spiser for mye lam, er det jo bare å spise mindre av det. Anonymkode: ac408...fa2 8
Gjest Smeltemann Skrevet 3. april 2021 #6 Skrevet 3. april 2021 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Pinnekjøtt til jul. Lammestek til påske Fenalår til 17. mai Lammekoteletter om sommeren. Fårikål hele høsten. 😩😩😩😩😩😩😩😩 Anonymkode: edc68...46e Det finnes mye annet å velge i å 🙂🙂🙂
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #7 Skrevet 3. april 2021 Det har med tradisjoner å gjøre. Sau har fra tidlige tider vært et vanlig husdyr her til lands, derav sauekjøtt og dets foredlingsmetoder til høytid. Du kan sikkert ha taco eller sushi hvis du heller vil det. Anonymkode: d55d5...519 2
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #8 Skrevet 3. april 2021 Fårikål kan jeg selv ikke fordra, ikke fenalår eller spekemat generelt heller men pinnekjøtt og lammesteik; ollala så digg.. Men altså, det er jo mulig å spise andre ting.. Ingen som tvinger i deg en sau om du ikke vil vel, så det er vel igrunn ikke sånn veldig synd i deg. Anonymkode: 5083f...63a
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #9 Skrevet 3. april 2021 Hvorfor er det svin hele året? Hvorfor er det storfekjøtt hele året? Hvorfor er det kyllingkjøtt hele året? Hvorfor skulle det ikke være lam hele året? Anonymkode: b1c62...aae 7
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #10 Skrevet 3. april 2021 Folk liker det da vel? Hvorfor plager det deg så innmari? Ingen tvinger deg til å spise sau. vi har vel og merke spist svinestek i dag, ikke noe lam her, om det skulle berolige deg. Anonymkode: 73ed7...420
Gjest Maxwell Skrevet 3. april 2021 #11 Skrevet 3. april 2021 Det er helt frivillig. Mange spiser grandiosa både på julaften og ellers i året også.
Jolene Skrevet 3. april 2021 #12 Skrevet 3. april 2021 Fordi det er digg, men du velger jo om du vil spise det 2
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #13 Skrevet 3. april 2021 Det er jo mye mer svin og okse. Kjøttdeig, biff, taco, pølser, skinkepålegg, Grandiosa, pizza med Parma skinke, lasagne, spareribs, koteletter, salami, roastbeef, ribbe osv osv Anonymkode: ab983...0f2 2
Macro Skrevet 3. april 2021 #14 Skrevet 3. april 2021 Jeg spiser bare pinnekjøtt. Alt det andre smaker fjøs uansett hvordan de tilbreder det.
Xfreya Skrevet 3. april 2021 #15 Skrevet 3. april 2021 Markedsføringstunt fra matprat for mange år siden 🤣🤣🤣🤣🤣https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/Al0bMM/vi-er-blitt-lurt-paaskelamtradisjonen-er-paa-alder-med-sophie-elise
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #16 Skrevet 3. april 2021 Fordi det er for lite ulv Anonymkode: 5808f...5c4
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #17 Skrevet 3. april 2021 AnonymBruker skrev (37 minutter siden): Pinnekjøtt til jul. Lammestek til påske Fenalår til 17. mai Lammekoteletter om sommeren. Fårikål hele høsten. 😩😩😩😩😩😩😩😩 Anonymkode: edc68...46e Hvorfor er det lam/sau 5 ganger i året og svin/kylling/storfe alle de andre dagene? Anonymkode: 9616a...ba1 2
Kjetil E Skrevet 3. april 2021 #18 Skrevet 3. april 2021 AnonymBruker skrev (29 minutter siden): Det har med tradisjoner å gjøre. Sau har fra tidlige tider vært et vanlig husdyr her til lands, derav sauekjøtt og dets foredlingsmetoder til høytid. Du kan sikkert ha taco eller sushi hvis du heller vil det. Anonymkode: d55d5...519 Bare huske å lage tacoen med lammekjøttdeig😄 2
Druid Skrevet 3. april 2021 #19 Skrevet 3. april 2021 Xfreya skrev (8 minutter siden): Markedsføringstunt fra matprat for mange år siden 🤣🤣🤣🤣🤣https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/Al0bMM/vi-er-blitt-lurt-paaskelamtradisjonen-er-paa-alder-med-sophie-elise Den saken er litt tynn faktisk. Det stemmer at det store fokuset på lammelår tradisjonen er relativt ny, men resten er feil. Mesteparten av markedsføringen av mat er relativt ny. Det betyr ikke at de ikke har basert seg på underliggende tradisjoner. 1
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #20 Skrevet 3. april 2021 16 minutter siden, Xfreya said: Markedsføringstunt fra matprat for mange år siden 🤣🤣🤣🤣🤣https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/Al0bMM/vi-er-blitt-lurt-paaskelamtradisjonen-er-paa-alder-med-sophie-elise Jeg er såpass ung at jeg ikke kan uttale meg om egne opplevelser vs alderen til S.E, men vet at påskelam er viktig for mine besteforeldre. Og et av de parene er jeg ganske sikker på at ikke lot seg påvirke av slike tekster. Anonymkode: 2bf48...28d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå