Gå til innhold

Må kjøttdeig varmes opp igjen?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

I det siste har det vært så mye snakk om at det er salmonella i kjøttdeig og karbonadedeig. Mange produkter er trukket tilbake pga det. Jeg vet at salmonella dør ved varmebehandling av maten,

men er det nok å steke kjøttdeigen en gang? Om jeg f.eks. har kjøttdeigen på pizza og pizza til overs som jeg setter i kjøleskapet til dagen etter. Kan jeg da spise pizzaen med kjøttdeig kald, eller må den varmebehandles IGJEN? Kan salmonellaen "blusse" opp igjen etter at kjøttdeigen er stekt og avkjølt? 

 

Anonymkode: d0a62...9dd

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spiser alltid kald restepizza/kjøttdeig! Tviler sterkt. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Har den stått i kjøleskap er det bare å spise!

Anonymkode: 070b0...27c

AnonymBruker
Skrevet

Nei.

Anonymkode: 74eba...eec

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...