AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #1 Skrevet 3. april 2021 I det siste har det vært så mye snakk om at det er salmonella i kjøttdeig og karbonadedeig. Mange produkter er trukket tilbake pga det. Jeg vet at salmonella dør ved varmebehandling av maten, men er det nok å steke kjøttdeigen en gang? Om jeg f.eks. har kjøttdeigen på pizza og pizza til overs som jeg setter i kjøleskapet til dagen etter. Kan jeg da spise pizzaen med kjøttdeig kald, eller må den varmebehandles IGJEN? Kan salmonellaen "blusse" opp igjen etter at kjøttdeigen er stekt og avkjølt? Anonymkode: d0a62...9dd
Camillapb Skrevet 3. april 2021 #2 Skrevet 3. april 2021 Spiser alltid kald restepizza/kjøttdeig! Tviler sterkt. 1
AnonymBruker Skrevet 3. april 2021 #3 Skrevet 3. april 2021 Har den stått i kjøleskap er det bare å spise! Anonymkode: 070b0...27c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå