AnonymBruker Skrevet 31. mars 2021 #1 Skrevet 31. mars 2021 Hva er forskjellen på de ulike typene sylteagurk? Pariseragurk og skivede/hele agurker? Anonymkode: 65c39...b41
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2021 #2 Skrevet 31. mars 2021 Pariser er søtere, enn vanlig skivede, og hele agurker har en anderledes smak. Pariser er veldig god syns jeg. Anonymkode: 29d32...8e3 1
Tvist Skrevet 31. mars 2021 #3 Skrevet 31. mars 2021 Jepp, forskjellen er smaken. Etter at jeg startet med hele agurker, kjøper jeg aldri de skivede.
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2021 #4 Skrevet 31. mars 2021 Sylteagurk smaker død og grønn fordervelse! Ødelegge agurken på den måten, da gitt. Fysj! Anonymkode: 5045a...dad
AnonymBruker Skrevet 1. april 2021 #5 Skrevet 1. april 2021 Små hele agurker er best ja! Anonymkode: 80f50...46b 1
AnonymBruker Skrevet 1. april 2021 #6 Skrevet 1. april 2021 cornichons. Passer godt til boeuf bourguignon og andre biffretter! Anonymkode: adab6...9d9 1
AnonymBruker Skrevet 1. april 2021 #7 Skrevet 1. april 2021 AnonymBruker skrev (20 timer siden): Sylteagurk smaker død og grønn fordervelse! Ødelegge agurken på den måten, da gitt. Fysj! Anonymkode: 5045a...dad Sylteagurk er sexy. Anonymkode: 29d32...8e3
AnonymBruker Skrevet 1. april 2021 #8 Skrevet 1. april 2021 AnonymBruker skrev (45 minutter siden): Sylteagurk er sexy. Anonymkode: 29d32...8e3 Sexy, faktisk! Anonymkode: 5045a...dad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå