Gå til innhold

Turistproviant


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen flere som har oppdaget denne lille boksen fyllt med glede?

Har noen her noen tips for hvordan jeg kan gjøre denne retten noe mer spennende? husk: Må kunne lages med stormkjøkken/primus

Skrevet

Er det det som også er kjent som 'Død Mann på Boks'? :ler:

Her om dagen kom kjæresten forøvrig hjem med en skummel liten boks...

Strålende fornøyd: "SNURRING! Det MÅ jo være en slager!" og varmet opp med stor iver.

Kan ikke si jeg ble frelst akkurat, men han tviholdt på maska gjennom hele måltidet og påstod det var herlig! :eeeh:

Skrevet
Er det det som også er kjent som 'Død Mann på Boks'?  :ler:

Her om dagen kom kjæresten forøvrig hjem med en skummel liten boks...

Strålende fornøyd: "SNURRING! Det MÅ jo være en slager!" og varmet opp med stor iver.

Kan ikke si jeg ble frelst akkurat, men han tviholdt på maska gjennom hele måltidet og påstod det var herlig!  :eeeh:

Snurring og Turistproviant er ikke helt det samme, men absoultt i samme sjangeren. Blandings, altså. Død mann på boks er vel navnet på Sp, hærens stridsrasjon. Som også er i samme sjangeren.

Donnie, du kan jo prøve å sprite opp elendigheten med litt chili, kanskje? Eller servere med potetmos? For ikke å glemme Brimis kjære sjalottlauk (øss he den no alltid i sekkjin, veittu).

Skrevet

Same shit -- different name, med andre ord.

Men nå tråkker jeg kanskje noen boksmatkjennere på tærne :icon_lol:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...