AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #1 Skrevet 30. mars 2021 Som en slags kompost?🙃 Vi har ikke kompostbinge, men vi har bokashi, men føler vi fyller den med brød. Og jeg lurer derfor på om brød kan graves rett ned i jorden? Ja, jeg vet at noen kanskje har meninger om brød-forbruket, men nå lurer jeg altså på dette😊 Anonymkode: d52bf...015
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #2 Skrevet 30. mars 2021 Hvorfor fryser dere ikke ned brødet i porsjonspakker? Anonymkode: bfc06...fd7 37
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 30. mars 2021 #3 Skrevet 30. mars 2021 Jeg fryser brød så har ikke dette problemet. Hvorfor ikke gjøre det du også?
Skogkløver Skrevet 30. mars 2021 #4 Skrevet 30. mars 2021 Dersom du komposterer som bokashi kam du grave det ned sammen med annet matavfall etter det har stått i 2 uker
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #5 Skrevet 30. mars 2021 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Hvorfor fryser dere ikke ned brødet i porsjonspakker? Anonymkode: bfc06...fd7 Ikke ts. Men fordi at brød som er fryst og tint opp smaker helt jævlig og er tørt som faen. Kan så vidt brukes til toast. Anonymkode: 43a8f...2c6 6
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #6 Skrevet 30. mars 2021 Skogkløver skrev (19 minutter siden): Dersom du komposterer som bokashi kam du grave det ned sammen med annet matavfall etter det har stått i 2 uker Tusen takk for at du svarer på det jeg faktisk spør om!😄 Du mener grave det ned i jordfabrikken? Vi er helt, helt ny på dette, så jeg har ikke så mye peiling, ennå😊 AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Ikke ts. Men fordi at brød som er fryst og tint opp smaker helt jævlig og er tørt som faen. Kan så vidt brukes til toast. Anonymkode: 43a8f...2c6 Ja, dette er en av grunnene. Anonymkode: d52bf...015
Helgeline Skrevet 30. mars 2021 #7 Skrevet 30. mars 2021 Ville ikke gravd ned brød i hagen nei. Oppskrifta på å trekke til seg utøy, mus fex. Kaffegrut ja, brød og andre godsaker nei. Hvis det er kompostert blir det noe anna. 11
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #8 Skrevet 30. mars 2021 AnonymBruker skrev (32 minutter siden): Ikke ts. Men fordi at brød som er fryst og tint opp smaker helt jævlig og er tørt som faen. Kan så vidt brukes til toast. Anonymkode: 43a8f...2c6 Du må tine det i pose. Da blir det ikke tørt. Anonymkode: 45bbd...7ce 12
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #9 Skrevet 30. mars 2021 Hvis du har en stall nærheten kan du spørre om de trenger gammelt brød. Anonymkode: e9884...4c1 5
Gjest Smeltemann Skrevet 30. mars 2021 #10 Skrevet 30. mars 2021 Jeg tar opp fra fryseren akkurat det jeg skal spise, å det er ikke tørt. Tiner på 5 minutter. Like godt som ferskt brød.
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #11 Skrevet 30. mars 2021 Frys det mens det fortsatt er helt ferskt! Evt bak mindre brød eller bare rundstykker. Anonymkode: 189ea...d99 3
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #12 Skrevet 30. mars 2021 Hvorfor får jeg "svar" på noe jeg ikke har bedt om, jeg har til og med skrevet det i hi?🤷♀️🙈😅 Anonymkode: d52bf...015 4
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #13 Skrevet 30. mars 2021 AnonymBruker skrev (42 minutter siden): Ikke ts. Men fordi at brød som er fryst og tint opp smaker helt jævlig og er tørt som faen. Kan så vidt brukes til toast. Anonymkode: 43a8f...2c6 Jeg har fryst ned brød i porsjonspakker i en årrekke, og har aldri hatt problemer med at fryst brød er tørt og smaker vondt..Da gjør du åpenbart noe feil. Anonymkode: bfc06...fd7 15
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #14 Skrevet 30. mars 2021 Just now, AnonymBruker said: Hvorfor får jeg "svar" på noe jeg ikke har bedt om, jeg har til og med skrevet det i hi?🤷♀️🙈😅 Anonymkode: d52bf...015 Pga matsvinn er en av våre største miljøutfordringer 🙂 Alle har ansvar til å bidra 🙂 Anonymkode: 189ea...d99 35
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #15 Skrevet 30. mars 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Hvorfor får jeg "svar" på noe jeg ikke har bedt om, jeg har til og med skrevet det i hi?🤷♀️🙈😅 Anonymkode: d52bf...015 Fordi det du spør om har en forutsetning de fleste av oss ikke godtar. Det er ingen grunn til å kaste brød. Anonymkode: e28db...38b 27
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #16 Skrevet 30. mars 2021 3 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg har fryst ned brød i porsjonspakker i en årrekke, og har aldri hatt problemer med at fryst brød er tørt og smaker vondt..Da gjør du åpenbart noe feil. Anonymkode: bfc06...fd7 Men du må da vel være enig i at vi er forskjellige, også når det kommer til smak (og behag)? Jeg finner ferskt brød langt mer velsmakende enn nedfryst, selv om det blir fryst så fort jeg har kjøpt eller bakt det. Jeg ville ikke gravd ned brød i hagen eller i nærheten av huset, da det fort kan tiltrekke seg rotter og andre dyr du ikke vil ha i nærheten av boligen. Anonymkode: f14fb...5ca 4
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #17 Skrevet 30. mars 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Fordi det du spør om har en forutsetning de fleste av oss ikke godtar. Det er ingen grunn til å kaste brød. Anonymkode: e28db...38b Men TS spør ikke om dette! TS spør om noe helt annet! Anonymkode: b1189...059 2
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #18 Skrevet 30. mars 2021 Det er en del KG-ere som er så perfekte. Bruker nok ikke matavfallet i det hele tatt. Og har med egen emballasje på butikken så de ikke bruker plastposene til å pakke inn frukt og grønt. Ikke kjører de bil, og har et miljøavtrykk på ca. null. Mmmmmhm. Anonymkode: f14fb...5ca 3
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #19 Skrevet 30. mars 2021 Ja, det er et superteit spørsmål. Slutt å kjøp så jævla mye brød. Anonymkode: da15a...c30 9
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2021 #20 Skrevet 30. mars 2021 En epleskrott bruker 2 måneder ifølge Google, men brød står det ingenting om. Men hvis du allerede bruker bokashi høres det mer effektiv ut å legge det der enn grave det ned. Anonymkode: 1d65f...8bb 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå