AnonymBruker Skrevet 29. mars 2021 #1 Skrevet 29. mars 2021 Vi er mye ute på tur, og har med oss enkel grillmat, f.eks pølser i brød / lomper. Tenker fortsatt på enkel grillmat, og pølser, men trenger litt tips til for å kunne variere enda mer og noe som gjør det ekstra godt! Dette er hva vi pleier ha med. Pølser (forskjellige typer) , sprøløk, søtsennep, oppkuttet sjalottløk, hjemmelaget syltet rødløk, ketchup, og noen ganger hjemmelaget potetsalat eller finkuttet salat. Har vi bål kan det bli også pølse med deig rundt som vi steker med pinne. Tenker mest på å spise pølser og mat ute med henda og ikke bruke engangs tallerkner. Vet det er mye annet godt turmat , men det er pølsetips jeg tenker på nå😊 Anonymkode: ba5bf...13a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå