Gå til innhold

Hva er ditt favorittfyll til pitabrød?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg smører gjerne pitabrødet inni med sennep. Skjærer kyllingfillet i to, krydrer og steker. Har i valgritt salat og gjerne mozzarella eller fetaost.

Steker også ofte ostesitzel med ekstra ost på og grønnsaker jeg putter i pitabrødet.

Ostegrillpølser, skjært opp i skiver og stekt med cilli og hvitløk og gr.saker eller salat. Bytter av og til ut pølsene med veggisboller.

Rester av tacomiddag eller alle mulige former for gryter, puttes også inn i et ristet pitabrød. 

Anonymkode: 28a33...088

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

Kjøttdeig/karbonadedeig/løvstek/fiskeburger , salat, paprika, agurk, tomat, rødløk, mais, ost, dressing. 

Endret av AthenaRavenLuna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Salat, tomat, agurk, mais, jalapenos, salsa, rømme, soltørket tomat og feta.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Halloumi, salat, agurk, rødløk, tomat + litt hvit dressing (gjerne blåmuggsost)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Urtemarinert lammekjøtt. Crispisalat, tomater, rødløk, Tatziki. 

*når man gleder seg like mye til restemiddagen, som lammelåret, i påsken

Anonymkode: f979f...333

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Falafel og hummus

Rista kikerter,guacomale,tomat og sylta rødløk

Anonymkode: 62acd...47a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Strimlet skinke, ost, agurk, mais, soltørket tomat og hamburgerdressing. 

Anonymkode: 1c1ec...154

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kyllingfilet i biter, salat, mais, agurk og hjemmelaget thousand island dressing. Og gjerne med søtpotet fries.

Anonymkode: 0cbd6...115

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pulled pork, tzatziki, pommes frites (i selve pitaen), agurk, rødløk og litt fetaost. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får nesten ikke plass til noe i pitabrød jeg. De kan jo knapt åpnes før de sprekker. Hva er trikset? Eva hvilke merker er det dere bruker?

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Liker best løvbiff krydret med piffikrydder,kinakål,revet gulrot og dynket i hamburgerdressing.

Anonymkode: e97c9...995

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hjertesalat, paprika, agurk , chili aioli og chicken nuggets. Eller fiskepinner med hjertesalat, rødløk, og enten tzatziki eller rømme og agurksalat

Omo skrev (3 timer siden):

Jeg får nesten ikke plass til noe i pitabrød jeg. De kan jo knapt åpnes før de sprekker. Hva er trikset? Eva hvilke merker er det dere bruker?

De store fra Coop er best. Store og fluffy. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lager en dressing av rømme, agurk og hvitløk, salat (isberg, tomat, agurk og løk), falafel og feta ost. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Vanlig taco(synes pitabrød er bedre enn lefser) bytter ofte ut kjøttdeig med strimlet svin/biff/kylling. Evt kebabkjøtt. Og rømme byttes ut med hvitløksdressing.

Anonymkode: bab32...b57

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker
Omo skrev (13 timer siden):

Jeg får nesten ikke plass til noe i pitabrød jeg. De kan jo knapt åpnes før de sprekker. Hva er trikset? Eva hvilke merker er det dere bruker?

Baker de selv. Lager de litt større, og tynnere, og mye sunnere, enn de ferdige variantene. 

Anonymkode: f979f...333

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Baker de selv. Lager de litt større, og tynnere, og mye sunnere, enn de ferdige variantene. 

Anonymkode: f979f...333

Fordi de er større? Tynnere? Eller fordi du bruker fullkornsmel?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Brunhilde skrev (20 minutter siden):

Fordi de er større? Tynnere? Eller fordi du bruker fullkornsmel?

Ingen konserveringsmidler, sukker, eller andre unødvendigheter. Kun ingrediensene du trenger for å lage et pitabrød. 

Anonymkode: f979f...333

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...