Gå til innhold

Hva er ditt favorittfyll til pitabrød?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Trenger litt inspirasjon 😊

Anonymkode: 5f336...2d2

AnonymBruker
Skrevet

Jeg smører gjerne pitabrødet inni med sennep. Skjærer kyllingfillet i to, krydrer og steker. Har i valgritt salat og gjerne mozzarella eller fetaost.

Steker også ofte ostesitzel med ekstra ost på og grønnsaker jeg putter i pitabrødet.

Ostegrillpølser, skjært opp i skiver og stekt med cilli og hvitløk og gr.saker eller salat. Bytter av og til ut pølsene med veggisboller.

Rester av tacomiddag eller alle mulige former for gryter, puttes også inn i et ristet pitabrød. 

Anonymkode: 28a33...088

  • Liker 1
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet (endret)

Kjøttdeig/karbonadedeig/løvstek/fiskeburger , salat, paprika, agurk, tomat, rødløk, mais, ost, dressing. 

Endret av AthenaRavenLuna
Skrevet

Salat, tomat, agurk, mais, jalapenos, salsa, rømme, soltørket tomat og feta.

 

Skrevet

Halloumi, salat, agurk, rødløk, tomat + litt hvit dressing (gjerne blåmuggsost)

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Urtemarinert lammekjøtt. Crispisalat, tomater, rødløk, Tatziki. 

*når man gleder seg like mye til restemiddagen, som lammelåret, i påsken

Anonymkode: f979f...333

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Falafel og hummus

Rista kikerter,guacomale,tomat og sylta rødløk

Anonymkode: 62acd...47a

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Strimlet skinke, ost, agurk, mais, soltørket tomat og hamburgerdressing. 

Anonymkode: 1c1ec...154

Skrevet

Kylling tikka masala

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kyllingfilet i biter, salat, mais, agurk og hjemmelaget thousand island dressing. Og gjerne med søtpotet fries.

Anonymkode: 0cbd6...115

Skrevet

Pulled pork, tzatziki, pommes frites (i selve pitaen), agurk, rødløk og litt fetaost. 

  • Liker 1
Skrevet

Jeg får nesten ikke plass til noe i pitabrød jeg. De kan jo knapt åpnes før de sprekker. Hva er trikset? Eva hvilke merker er det dere bruker?

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Liker best løvbiff krydret med piffikrydder,kinakål,revet gulrot og dynket i hamburgerdressing.

Anonymkode: e97c9...995

Skrevet

Hjertesalat, paprika, agurk , chili aioli og chicken nuggets. Eller fiskepinner med hjertesalat, rødløk, og enten tzatziki eller rømme og agurksalat

Omo skrev (3 timer siden):

Jeg får nesten ikke plass til noe i pitabrød jeg. De kan jo knapt åpnes før de sprekker. Hva er trikset? Eva hvilke merker er det dere bruker?

De store fra Coop er best. Store og fluffy. 

Skrevet

Lager en dressing av rømme, agurk og hvitløk, salat (isberg, tomat, agurk og løk), falafel og feta ost. 

Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Vanlig taco(synes pitabrød er bedre enn lefser) bytter ofte ut kjøttdeig med strimlet svin/biff/kylling. Evt kebabkjøtt. Og rømme byttes ut med hvitløksdressing.

Anonymkode: bab32...b57

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Babb 

Anonymkode: 3ebba...c1a

AnonymBruker
Skrevet
Omo skrev (13 timer siden):

Jeg får nesten ikke plass til noe i pitabrød jeg. De kan jo knapt åpnes før de sprekker. Hva er trikset? Eva hvilke merker er det dere bruker?

Baker de selv. Lager de litt større, og tynnere, og mye sunnere, enn de ferdige variantene. 

Anonymkode: f979f...333

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Baker de selv. Lager de litt større, og tynnere, og mye sunnere, enn de ferdige variantene. 

Anonymkode: f979f...333

Fordi de er større? Tynnere? Eller fordi du bruker fullkornsmel?

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
Brunhilde skrev (20 minutter siden):

Fordi de er større? Tynnere? Eller fordi du bruker fullkornsmel?

Ingen konserveringsmidler, sukker, eller andre unødvendigheter. Kun ingrediensene du trenger for å lage et pitabrød. 

Anonymkode: f979f...333

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...