AnonymBruker Skrevet 29. mars 2021 #1 Skrevet 29. mars 2021 Jeg skal steke dobbel ostesmørbrød i stekepanne. Har mye eggeplommer igjen etter baking i går. Er det godt og pensle brødskivene utenpå med dette? Skal jeg tilsette evt noe mer? Anonymkode: 18def...2d4
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2021 #2 Skrevet 29. mars 2021 Nei hadde heller penslet med smør. Anonymkode: 7d781...99d 1
Hoppetaujenta Skrevet 29. mars 2021 #4 Skrevet 29. mars 2021 Kan tilsettes litt melk + noen ting til og så blir det arme riddere av mye eggeplommer? Tror nok at smør blir det beste å steke i.
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2021 #5 Skrevet 29. mars 2021 Det vil svi seg. Egg trenger lite varme, kort. Ost trenger en del varme over tid, særlig i en dobbel skive. Arme riddere, som illustrert over, er et godt alternativ om du vil bruke egg. Men da dropper du osten, og steker enkeltskiver. Lag eventuelt remulade/majones til påskefrokosten. Anonymkode: 19017...1ba
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2021 #6 Skrevet 29. mars 2021 Takker for svar! Valgte å smøre de på stekesiden med majones og stekte de i godt smør under lokk. Brukte dijonsennep, rød pesto, rødløk og masse gulost med pizzakrydder. Ble veldig godt! Må finne på noe annet å bruke alle eggeplommene til.. Anonymkode: 18def...2d4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå