Gå til innhold

Ostesmørbrød i stekepanne. Smøre stekesiden med eggeplomme?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal steke dobbel  ostesmørbrød i stekepanne. Har mye eggeplommer igjen etter baking i går. Er det godt og pensle brødskivene utenpå med dette? Skal jeg tilsette evt noe mer?

Anonymkode: 18def...2d4

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Nei hadde heller penslet med smør.

Anonymkode: 7d781...99d

  • Liker 1
Gjest Lunaris
Skrevet

Du kan prøve med en brødskive og se?

Skrevet

Kan tilsettes litt melk + noen ting til og så blir det arme riddere av mye eggeplommer?
Tror nok at smør blir det beste å steke i. 

 

AnonymBruker
Skrevet

Det vil svi seg. Egg trenger lite varme, kort. Ost trenger en del varme over tid, særlig i en dobbel skive. 

Arme riddere, som illustrert over, er et godt alternativ om du vil bruke egg. Men da dropper du osten, og steker enkeltskiver. 

Lag eventuelt remulade/majones til påskefrokosten. 

Anonymkode: 19017...1ba

AnonymBruker
Skrevet

Takker for svar! Valgte å smøre de på stekesiden med majones og stekte de i godt smør under lokk. Brukte dijonsennep, rød pesto, rødløk og masse gulost med pizzakrydder. Ble veldig godt! 

Må finne på noe annet å bruke alle eggeplommene til..

Anonymkode: 18def...2d4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...