Arwen Skrevet 26. august 2005 #1 Skrevet 26. august 2005 Olivenolje smaker mye -det vet jeg, men er usikker på hvilke oljer som er nøytrale i smaken.
Nellie Cortado Skrevet 26. august 2005 #2 Skrevet 26. august 2005 Solsikke olje og soya olje er helt nøytrale. Tror nok også mais olje er nøytral, men det har jeg ikke prøvd.
Gjest gjesten Skrevet 26. august 2005 #3 Skrevet 26. august 2005 Jeg synes mais- og solsikkeolje er greit. Mais til steking. Solsikke til å ha i deiger som skal ha litt olje.
LilleMy Skrevet 26. august 2005 #4 Skrevet 26. august 2005 Jeg bruker alltid solsikkeolje i bakverk o.l. og det etterlater absolutt ingen smak.
Brunhilde Skrevet 26. august 2005 #5 Skrevet 26. august 2005 Rapsoljen er også ganske smaksnøytral syns jeg.
Nilda Skrevet 27. august 2005 #9 Skrevet 27. august 2005 Jeg bruker enten solsikkeolje eller rapsolje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå