AnonymBruker Skrevet 28. mars 2021 #21 Skrevet 28. mars 2021 Det trenger ikke være mer vanskelig enn å lage noe med erstatnings vegetar deig, veggispølse ol. Anonymkode: 2ba2b...495
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2021 #22 Skrevet 28. mars 2021 Vi har byttet ut kjøttdeig med en pakke linser i alle retter vi tidligere hadde kjøttdeig 👍 veldig enkelt å få til i starten på en slik prosess som dere nå er i gang med. Ofte litt løk og raspet gulrot til også, men det er bare fordi det gir litt ekstra smak 😊 husk at det er lurt å bytte ut kjøtt med annen proteinkilde, ikke bare grønnsaker. Så belgevekster er lurt! Anonymkode: 0e1f7...ff7 2
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2021 #23 Skrevet 28. mars 2021 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Hvor får du protein fra da? Anonymkode: e64d2...d8a Seriøst? Eksisterer proteinmyten fortsatt? Anonymkode: b8cd7...934 1
Uforia Skrevet 28. mars 2021 #24 Skrevet 28. mars 2021 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Hvor får du protein fra da? Anonymkode: e64d2...d8a Er ikke nødvendig å måtte få i seg så mye protein som mulig til alle måltider. Men for å svare: Det er faktisk ikke slik at alle grønnsaker er proteinløs, så får litt derfra (spinat, erter, asparges o.l). Vi spiser også kjøttmiddag et par dager i uken. Ellers er det protein i ost, egg, skyr, bønner og en del pålegg. De som ikke spiser kjøtt eller melkeprodukter i det hele tatt kan jo enkelt inkludere litt mer bønner, kikerter e.l.
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2021 #25 Skrevet 28. mars 2021 Uforia skrev (1 time siden): Er ikke nødvendig å måtte få i seg så mye protein som mulig til alle måltider. Men for å svare: Det er faktisk ikke slik at alle grønnsaker er proteinløs, så får litt derfra (spinat, erter, asparges o.l). Vi spiser også kjøttmiddag et par dager i uken. Ellers er det protein i ost, egg, skyr, bønner og en del pålegg. De som ikke spiser kjøtt eller melkeprodukter i det hele tatt kan jo enkelt inkludere litt mer bønner, kikerter e.l. Nå inneholder all mat minus sukker og olje protein så så lenge man får i seg nok kalorier og spiser variert får man automatisk i seg nok protein Anonymkode: b8cd7...934
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2021 #26 Skrevet 28. mars 2021 AnonymBruker skrev (17 timer siden): Jeg fikk den servert en gang og sa også at det var godt. Men det var ikke det som var sannheten... Man sier bare sånt for å være høflig. Anonymkode: 3fd59...a28 Nettop Anonymkode: 50a5e...3c6 1
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2021 #27 Skrevet 28. mars 2021 Linser, kikerter, sopp eller bønner som kjøtterstatning er gull ihvertfall. Her er vegetarlasagne blitt permanent erstatter for kjøttlasagne. Bruker, linser, gulrot, sopp og løk i "kjøttsausen" og hjemmelaget ostesaus. Nydelig. Børek er også godt hvis de like feta og spinat. Bare Google oppskrift. Wraps eller pitabrød fylt med gode grønnsaker, ost, evt hardkokt egg/salat og dressing. Gryterett/supper med kikerter, linser eller bønner istedet for kjøtt ❤️ Anonymkode: dbdbe...e44
Brunello Skrevet 28. mars 2021 #28 Skrevet 28. mars 2021 AnonymBruker skrev (15 timer siden): Man har aldri oliven eller feta på pasta Anonymkode: b9f8a...275 Det er mange pastaoppskrifter med olivenolje. Grunnen til mangel på fetaost i oppskrifter fra Italia er nok st de ikke lager fetaost der.
Fabienne Skrevet 28. mars 2021 #29 Skrevet 28. mars 2021 AnonymBruker skrev (16 timer siden): Man har aldri oliven eller feta på pasta Anonymkode: b9f8a...275 Jo da. F.eks spagetti alla puttanesca - som er med oliven, og som er kjøttfri (bortsett fra ansjosen i sausen, som man kan kutte ut), så det er jo et tips til ts.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå