Gå til innhold

Bløt eller hard, liten middels eller XL? Hva er best?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker bløtkokte egg best. Med smør og salt som smelter i plommen 🥚

Anonymkode: 795ac...ee9

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Smilende 😋 jeg elsker egg med litt bløt plomme, på knekkebrød, med smør salt og majones 🙈 tror jeg må ha det til frokost 

Anonymkode: 74b5c...364

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Smilende 😋 jeg elsker egg med litt bløt plomme, på knekkebrød, med smør salt og majones 🙈 tror jeg må ha det til frokost 

Anonymkode: 74b5c...364

:spise:

Anonymkode: 795ac...ee9

Skrevet

Hverken bløt eller hard, liker når de er litt sånn klissete i midten men ikke så de renner. 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Bløt er bra, men plommen må være litt stivnet i kantene som gir en mer kremet konsistens i midten. Jeg skreller egget, legger det på skiva og når jeg skjærer i det, renner det gult og fint ut av det 😄

Anonymkode: 40f1b...e62

  • Liker 1
Skrevet

Jeg liker ikke kokt egg, spesielt ikke plommen. Så hardkokt og kun spise hviten i tilfelle. Når jeg steker egg så visper jeg det sammen først og steker på begge sider.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Smilende 😄 Kok opp vann, ha i eggene og kok i 7 minutter 🍽🍽🍽

Anonymkode: d4081...905

  • Liker 1
Skrevet

Jeg liker egg! I alle former og fasonger. Egg er og blir favorittmaten her. Det ender ofte med hardkokt eller miniomelett av praktiske årsaker. Også fordi jeg elsker å maule egg, og de er lettest å maule uten å måtte bruke skje eller lignende. 

  • Liker 2
Skrevet

Jeg også liker alle varianter av egg. :spise:  

  • Liker 2
Skrevet

Jeg klarer ikke hardkokt egg, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg foretrekker altså bløtkokt, men hviten må være helt stiv. Spise ikke mye kokt egg, uansett, jeg lager heller en kjapp omelett eller et par speilegg.

Skrevet

Skal det være bløtkokt må det være smilende, jeg synes bløt eggehvite er skikkelig ekkelt. Omelett og eggerøre er jeg ikke så begeistret for, men ellers liker jeg alt av egg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...