AnonymBruker Skrevet 25. mars 2021 #1 Skrevet 25. mars 2021 Skal lage påskeegg til mine ansatte (små altså). Har ei som har glutenallergi og hun liker ikke marsipan. Er en del poser med glukosesirup rundt omkring, men blir ikke klok av all googlinga, kommer utrolig my gammelt opp. Er det noen som vet om noe som ikke har gluten i seg, eller spor av gluten? Cloetta påskeskum f.eks? Den har glukosesirup i seg. Glukosesirup har ikke gluten men kan ha hvete i seg (googla det) Hjelp! Eller vet dere om noe annet som er ett godt alternativ? Anonymkode: 1ed98...34d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå