AnonymBruker Skrevet 24. mars 2021 #1 Del Skrevet 24. mars 2021 Jenteungen skulle kjøpe karbonadedeig til bolognese, men kom hjem med svinekjøttdeig.. Det blir kanskje helt feil å bruke svinekjøttdeig i bolognese? Har noen forslag til hvilke andre retter man kan bruke svinekjøttdeig i? Helst noe enkelt som ikke krever veldig mange ingredienser, eller krever mye tid:) Anonymkode: 40e91...619 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2021 #2 Del Skrevet 24. mars 2021 Det går fint, smaker litt mildere. Helt ok å bruke. Jeg liker svinekjøttdeig i sånne thai kjøttsalater med nudler. Husker ikke hva det heter i farten. Anonymkode: 94d13...e5e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2021 #3 Del Skrevet 24. mars 2021 Svinekjøttdeig kan brukes på samme måte som kjøttdeig eller karbonadedeig. Anonymkode: 77bf8...70d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2021 #4 Del Skrevet 24. mars 2021 Jeg bruker gjerne svinekjøttdeig med asiatiske smaker. Til vårruller, larb (thaisalat), i wok. Jeg liker ikke svinekjøttdeig i retter som er svakere på smak, og som ikke har syre. Kjøttet er gjerne ikke topp kvalitet, og fettinnholdet er høyt, så svinesmaken blir for fremtredende. Ville i så tilfelle brukt det i en tomatbasert pasta, som kjøttboller i arabiatasaus med pasta. Anonymkode: b5e26...d7c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 24. mars 2021 #5 Del Skrevet 24. mars 2021 Du kan bruke svinekjøttdeig til absolutt alt du ellers bruker vanlig kjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller karbonadedeig. Den er litt mildere på smak, og mindre fett. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2021 #6 Del Skrevet 24. mars 2021 Tillegg: ville personlig ikke brukt svin i en bolognese. Bolognese er for meg noe som skal putre på ovnen i timer, med gode råvarer, så her er det karbonadedeig av god kvalitet som gjelder. Anonymkode: b5e26...d7c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2021 #7 Del Skrevet 24. mars 2021 Lag pasta med kjøttboller og tomatsaus i stedet for bolognese, regner med at du allerede har ingrediensene til tomatsausen. Anonymkode: 3914f...22c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2021 #8 Del Skrevet 24. mars 2021 Ingenting. Anonymkode: b3d14...f41 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2021 #9 Del Skrevet 26. mars 2021 Alt.. Lasagne og andre pastaretter. Men det har litt mildere smak enn kjøttdeig og karbonadedeig da. Men det passer ypperlig til asiatiske retter, som vårruller, dumplings osv, eller du kan lage mer asiatiske kjøttboller med f.eks masse ingefær, chili, hvitløk og urter osv, eller du kan lage svineburger, med litt ekstra smak i, som f.eks chorizo eller någe annet. Anonymkode: fcf39...019 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå