Gå til innhold

Hvilken ost bruker du på en fancy brødskive eller toast?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilken ost bruker du på en fancy brødskive eller toast? Og så til det store spørsmålet --> Hva kombinerer du det med?

Er det godt med brie på en litt fancy skive forresten?

Jeg må si at Arme riddere (ikke dessertversjonen) er fantastisk godt. Og så enkelt! Dypper utsiden av toasten med egg og melk. Krydrer med foretrukket krydder og steker på panna med norwegia og skinke inni. Huff. Nå ble jeg sulten.

Kom med deres terningskast 6 oppskrifter!

Anonymkode: b5559...30d

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Absolutt ikke spesielt fancy sånn egentlig, men favorittmatpakken min: Dansk rugbrød, rød pesto, østavind-ost og salatblader. 

Brie er også supergodt, gjerne med spekeskinke og spinat for eksempel. 

Anonymkode: daf42...0bc

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

first price

Anonymkode: daba8...1a3

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Brie, bacon og ripsgele er kjempegod

Anonymkode: 515a2...722

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Tine gräddost, alltid. Fancyere enn det blir det ikke her i gården. 
Bare psykisk ustabile spiser norvegia på en brødskive. Norvegia skal på lasagne og ting i ovnen, ikke på toast/brødskive/knekkebrød. I toast, som i smeltet, ja, men ikke "rå" oppå.  

Anonymkode: 45c0b...f32

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Tine gräddost, alltid. Fancyere enn det blir det ikke her i gården. 
Bare psykisk ustabile spiser norvegia på en brødskive. Norvegia skal på lasagne og ting i ovnen, ikke på toast/brødskive/knekkebrød. I toast, som i smeltet, ja, men ikke "rå" oppå.  

Anonymkode: 45c0b...f32

Feil. Jarslberg skal gratineres, Norvegia rett på brødskiva. Nam!

😂😂😂

Anonymkode: 5f159...c78

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Tine gräddost, alltid. Fancyere enn det blir det ikke her i gården. 
Bare psykisk ustabile spiser norvegia på en brødskive. Norvegia skal på lasagne og ting i ovnen, ikke på toast/brødskive/knekkebrød. I toast, som i smeltet, ja, men ikke "rå" oppå.  

Anonymkode: 45c0b...f32

Psykisk ustabil faktisk.....

Anonymkode: ae1d4...fb2

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Feil. Jarslberg skal gratineres, Norvegia rett på brødskiva. Nam!

😂😂😂

Anonymkode: 5f159...c78

Ugh, jarlsberg skal i søppla. Det stinker og smaker svette 🤣

Anonymkode: 45c0b...f32

AnonymBruker
Skrevet

Jeg og samboer pleier å lage en utrolig god biffbaguett med brie. Steker baguett og biff, legger på brie og biff på baguetten med en gang så brien rekker å smelte litt av varmen, etterfulgt av ruccola, tomat, løk og hvitløksdressing eller pesto.

Anonymkode: c6872...697

  • Liker 3
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Norvegia eller mozzarella. 

AnonymBruker
Skrevet

Vellagret Jarlsberg 

Anonymkode: d4e17...4bf

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Jeg og samboer pleier å lage en utrolig god biffbaguett med brie. Steker baguett og biff, legger på brie og biff på baguetten med en gang så brien rekker å smelte litt av varmen, etterfulgt av ruccola, tomat, løk og hvitløksdressing eller pesto.

Anonymkode: c6872...697

Wow! Det hørtes veldig godt ut! 😋

AnonymBruker
Skrevet
2 hours ago, AnonymBruker said:

Bare psykisk ustabile spiser norvegia på en brødskive.

Anonymkode: 45c0b...f32

Jeg trenger Norvegia på brødskive for å holde meg psykisk stabil. Jeg får Norvegia på resept.

Anonymkode: 9c15e...100

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Tine gräddost, alltid. Fancyere enn det blir det ikke her i gården. 
Bare psykisk ustabile spiser norvegia på en brødskive. Norvegia skal på lasagne og ting i ovnen, ikke på toast/brødskive/knekkebrød. I toast, som i smeltet, ja, men ikke "rå" oppå.  

Anonymkode: 45c0b...f32

Du har helt rett i det, er psykisk ustabil og elsker Norvegia, haha. Liker Gräddost også men foretrekker å spise det på kjeks. 

Anonymkode: ca36e...cee

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Absolutt ikke spesielt fancy sånn egentlig, men favorittmatpakken min: Dansk rugbrød, rød pesto, østavind-ost og salatblader. 

Brie er også supergodt, gjerne med spekeskinke og spinat for eksempel. 

Anonymkode: daf42...0bc

Hæ?! 😮 Det hørtes utrolig godt ut!! 😄 

 

Jeg liker cheddar når jeg har ekstra godt brød :) Da er det fest 😄 Elsker Norvegia åså. 

Anonymkode: 5ebb9...fad

Skrevet

Kommer an på min psykiske helse. Norwegia på dårlige dager og dansk graddost på gode dager. Hvordan skal jeg ellers vite hvordan jeg har det?  🤯 eller 🥳 liksom :klo:

 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg synes det er godt med lun blåmuggost, litt honning og spekeskinke. 

Eller spekeskinke, ruccola, tomat, litt balsamico og revet parmesanost.

Anonymkode: ff3bd...445

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

ridder ost eller mossarella 

Anonymkode: 53f5b...108

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (13 minutter siden):

ridder ost eller mossarella 

Anonymkode: 53f5b...108

Motsarella synes jeg smaker for lite på toast, passer bedre på pizza.

Anonymkode: 88a52...879

Skrevet

Landbrød med mozarella, cheddar og parmesanost ++ finhakket kruspersille! YUM🤤

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...