Gjest Sterk Skrevet 25. august 2005 #1 Skrevet 25. august 2005 Er det noen som har oppskrift til slik sterk olje (med tørket chili oppi) som man får på enkelte restauranter (i hvert fall i utlandet)? Har forsøkt å putte tørket chili i olivenolje, men det har ikke blitt vellykket. Heller ikke å putte tabascosaus oppi. Sterk
Gjest Embla s Skrevet 25. august 2005 #2 Skrevet 25. august 2005 Jeg bruker chilipasta m/hvitløk som jeg rører ut i et glass med olje. Når det har trukket en stund, blir det en veldig god chiliolje som kan brukes til det meste! Vil man ha det sterkt, tar man med en del substans, vil man ha det mildere tar man kun oljen.
Gjest Jamila Skrevet 25. august 2005 #3 Skrevet 25. august 2005 Tre røde chili, to fedd hvitløk og en desilter olje. Rist chiliene i en glovarm panne og hell over olje og hvitløk. Hell dette på et glass og la det hvile i et par dager så har du digg og sterk hvitløksolje!
Gjest Sterk Skrevet 27. august 2005 #4 Skrevet 27. august 2005 Tusen hjertelig takk. Da forsøker jeg først med den uten chilipasta, siden jeg allerede har tørket chili.
Gjest Sterk Skrevet 27. august 2005 #5 Skrevet 27. august 2005 Skal jeg bruke fersk eller tørket chili, forresten?
Gjest peperoncini Skrevet 29. august 2005 #6 Skrevet 29. august 2005 Bruk en god olivenolje (extra vergine). Legg i så mye tørkede, hele chili du ønsker. Men oljen må stå i minst 2-3 uker før den er klar til bruk! Supergodt på pizza.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå