AnonymBruker Skrevet 19. mars 2021 #1 Skrevet 19. mars 2021 De fleste har vel en eller annen gang i livet smakt indisk mat. Lurer bare på hva deres favoritt rett er? Tenkte å prøve å lage noe i kveld😀🍽 Anonymkode: 3109e...8b6
xmelanie Skrevet 19. mars 2021 #2 Skrevet 19. mars 2021 Jeg er veldig glad i Chicken vindaloo med naan! Eller chicken biryani
Gjest O.G. Skrevet 19. mars 2021 #5 Skrevet 19. mars 2021 AnonymBruker skrev (3 timer siden): De fleste har vel en eller annen gang i livet smakt indisk mat. Lurer bare på hva deres favoritt rett er? Tenkte å prøve å lage noe i kveld😀🍽 Anonymkode: 3109e...8b6 Butterchicken Ingredients: 100g salted butter 1 onion, finely chopped 1 tsp crushed garlic (fresh or paste) 1 tsp crushed ginger (fresh or paste) 1 – 2 tbsp tomato puree 1 green chilli, de-seeded and finely chopped a handful of coriander leaves, finely chopped (extra for garnishing)* ½ – 1 tsp red chilli powder (depending on how mild to hot you like it) 100 ml single cream 2 chicken breasts, cubed *anti coriander brigade leave this out Serves 3 – 4 Method: Melt the butter in a saucepan (be careful to not let it burn!) and fry the chopped onion until golden brown on medium heat. Add the garlic and ginger and stir for a minute or two. You can use freshly prepared or frozen cubes bought from the supermarket. If you plan to use fresh, you can make this in advance but be sure to use it up within 3 days. Then add the green chilli, chopped coriander leaves, tomato puree and chilli powder and fry for 2 to 3 minutes. Turn down the heat and slowly pour the cream into the mixture (stirring constantly) which will turn from dark red to a creamy, orange colour. Do not let it boil. Cook for a few minutes or until the sauce starts to thicken. Then add the chicken and stir for about 15 minutes, scraping the sides, till the meat has cooked thoroughly but remains soft and tender. Garnish with coriander leaves and serve immediately with chapattis, naan bread or rice.
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2021 #6 Skrevet 19. mars 2021 Butterchicken☺️ Anonymkode: a8eb0...f17 1
Lady Lovelylocks Skrevet 19. mars 2021 #7 Skrevet 19. mars 2021 Butter chicken Chicken saag Hvitløksnan Papadums 1
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2021 #8 Skrevet 19. mars 2021 Chicken biryani Anonymkode: 44f6c...333 2
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2021 #10 Skrevet 20. mars 2021 Daal https://www.godt.no/oppskrift/7475/proev-indisk-daal-som-en-top-chef Blomkål tikka masala https://detgladekjokken.no/oppskrift/tikka-masala-med-blomkal/ Anonymkode: a6f1c...148 1
Callisto83 Skrevet 20. mars 2021 #12 Skrevet 20. mars 2021 Korma liker jeg. Så prøver jeg av og til å lage Roti (lefse brød), men har ikke gasskomfyr, så de puffer ikke alltid opp som en ballong.
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2021 #13 Skrevet 20. mars 2021 On 3/19/2021 at 11:33 AM, AnonymBruker said: De fleste har vel en eller annen gang i livet smakt indisk mat. Lurer bare på hva deres favoritt rett er? Tenkte å prøve å lage noe i kveld😀🍽 Anonymkode: 3109e...8b6 Synes at det stinker vondt av indisk mat så er ikke noen stor fan av maten.. Anonymkode: df8d4...3b7
Brunhilde Skrevet 20. mars 2021 #15 Skrevet 20. mars 2021 Jeg elsker indisk mat, og det er vanskelig å velge, men chicken vindaloo kommer høyt på listen over favoritter. 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2021 #16 Skrevet 20. mars 2021 Korma og butter chicken Anonymkode: 4b154...314
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2021 #17 Skrevet 20. mars 2021 Den butter chicken jeg spiste i Kuala Lumpur!! 🤩 Og chapati med noe tilbehør jeg ikke husker hva er. Å herregud, hvor godt det var!!!! Anonymkode: e7e53...352
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2021 #18 Skrevet 20. mars 2021 Butter chicken🤩 skal lage det til middag nå straks👏 Anonymkode: 88e94...a5d 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2021 #19 Skrevet 20. mars 2021 Kebab med sterksaus. Anonymkode: 195bd...b4a
Fabienne Skrevet 20. mars 2021 #20 Skrevet 20. mars 2021 Jeg bestiller alltid chicken tikka masala når jeg er på indisk restaurant. Det irriterer meg, men jeg klarer ikke å la være siden det ikke er så ofte. Thali er også noe jeg liker å bestille, da får man litt av hvert. jeg er også glad i butter chicken, vegetarcurryer, rogan Josh og den curryen med hummer som de har på Jewel of India på Frogner. Hjemme lager jeg enkle linsegryter (dal) oftest. Biryaniretter blir ofte for mye ris for meg, jeg vil som oftest ha en curry. Og så skuule jeg ønske det var større utvalg av restauranter fra det sørlige India eller andre deler av India enn nord, selv om maten derfra er himmelsk god. Jeg har spist masala dosa på Palmyra (Oslo) noen ganger, det er kjempegodt. Det har jo kommet flere restauranter med indisk street food og litt andre retter enn de tradisjonelle nord-indiske også i det siste, i alle fall i Oslo, jeg gleder meg til å kunne teste dem ut.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå