Gå til innhold

Oppbevaring av brunt sukker?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet
Smeltemann skrev (44 minutter siden):

Jeg deler i porsjoner og vakumerer.  Da blir det ingen fukt.

Hvordan kan det lønne seg, eller være gunstig for miljøet?

Vakumposer koster jo litt om du lager mange porsjoner. I tillegg blir det jo mengder med plastavfall ut av ette? 

Anonymkode: 229b7...e11

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (48 minutter siden):

Lufttett og i kjøleskap. Eks, lukk selve sukkerposen ordentlig med en klype eller lignende. Legg i en lite. Pose som knytes igje. Og plasser i kjøleskap. På den jeg kjøper (fra dansukker) er jeg ganske sikker på at dette faktisk står på pakken Om man faktisk leser. Mener å huske at det var sånn jeg ble klar over det. 

Anonymkode: a453d...94c

Jepp. Tror det står på posen. Virker litt for styrete å begynne med potetbiter og brød som begynner å mugne og gjære.. Det enkle er ofte det beste, som det heter! 

Anonymkode: 6c2fa...9da

AnonymBruker
Skrevet

Når jeg har åpnet pakken så bretter jeg toppen godt igjen, har gummistrikk rundt og legger det i kjøleskapet. Har funnet ut at om det likevel blir hardt så blir det mykt igjen på meget kort tid om jeg skyller det i varmt vann. 

Anonymkode: 91f7a...51e

Gjest Smeltemann
Skrevet
AnonymBruker skrev (11 timer siden):

Hvordan kan det lønne seg, eller være gunstig for miljøet?

Vakumposer koster jo litt om du lager mange porsjoner. I tillegg blir det jo mengder med plastavfall ut av ette? 

Anonymkode: 229b7...e11

Jeg får ferskt sukker når jeg vil,det er den største gevinsten min.

Plastikk er det jo så mye søppel av fra før,så det synes jeg ikke er så farlig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...