AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #1 Skrevet 17. mars 2021 Jeg bruker ikke brunt sukker så ofte, og når jeg har åpnet en pose, så pakker jeg denne inn i en brødpose eller lignende for at det ikke skal bli hardt - noe det gjør likevel. Er det noen som har tips til hvordan man oppbevarer det for å unngå at det blir hardt? Anonymkode: f5532...0b9
baldrian Skrevet 17. mars 2021 #3 Skrevet 17. mars 2021 Google sier lufttett beholder eller kjøleskap.
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #4 Skrevet 17. mars 2021 Har det bare i vanlig brødspose jeg, har ikke blitt hardt etter 3 mnd Anonymkode: 7b81f...ac6
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #5 Skrevet 17. mars 2021 Lufttett i kjøleskap Anonymkode: 5918e...66f 1
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #6 Skrevet 17. mars 2021 Jeg oppbevarer det i kjøleskapet. Har ikke blitt hardt enda, selv om det har ligget der i et halvår. Har ikke pakket det inn i noe. Anonymkode: c7a8a...261
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #7 Skrevet 17. mars 2021 Takk for svar. Da skal jeg prøve kjøleskapet 😊 Anonymkode: f5532...0b9
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #8 Skrevet 17. mars 2021 Anbefaler norgesglass med gummistrikk. Dersom det tørker ut kan du ha pakken oppi et tett glass/ boks sammen med papir med vann og så blir det mykt igjen etter noen timer Anonymkode: 8a990...7f7
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #9 Skrevet 17. mars 2021 Jeg har det i posen med en strikk rundt,oppi en lufttett boks, da blir det ikke hardt. Anonymkode: 5eb0f...1e1
Daria Skrevet 17. mars 2021 #10 Skrevet 17. mars 2021 Lufttett boks - sammen med en liten brødbit. Jeg leste et sted at det skulle holde sukkeret mykt, og også gjøre det mykt igjen om det hadde hardnet. Det hørtes ut som noe tull, men det kostet jo ingenting å prøve. Min overraskelse var stor da det min harde klump som knapt lot seg dele med hammer ble mykt igjen etter noen dager... 1
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #11 Skrevet 17. mars 2021 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Anbefaler norgesglass med gummistrikk. Dersom det tørker ut kan du ha pakken oppi et tett glass/ boks sammen med papir med vann og så blir det mykt igjen etter noen timer Anonymkode: 8a990...7f7 Daria skrev (2 minutter siden): Lufttett boks - sammen med en liten brødbit. Jeg leste et sted at det skulle holde sukkeret mykt, og også gjøre det mykt igjen om det hadde hardnet. Det hørtes ut som noe tull, men det kostet jo ingenting å prøve. Min overraskelse var stor da det min harde klump som knapt lot seg dele med hammer ble mykt igjen etter noen dager... En bit rå potet funker bra ihvertfall1 Anonymkode: 88105...8ad
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #12 Skrevet 17. mars 2021 Plastklype og kjøleskap. Mykt og fint i flere mnd! Anonymkode: 6c2fa...9da
Leo Skrevet 17. mars 2021 #13 Skrevet 17. mars 2021 Jeg kjøper variasjoner over temaet brunt sukker fra Tate&Lyle (Som de gjerne har i butikker med et litt mer eksotisk utvalg av matvarer enn den lokale Coop'en) og det blir aldri hardt så da slipper jeg å tenke på det
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #14 Skrevet 17. mars 2021 Jeg bruker å ha det i en lufttett matboks fra Clas ohlson Anonymkode: 12775...b30
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #15 Skrevet 17. mars 2021 Daria skrev (12 minutter siden): Lufttett boks - sammen med en liten brødbit. Jeg leste et sted at det skulle holde sukkeret mykt, og også gjøre det mykt igjen om det hadde hardnet. Det hørtes ut som noe tull, men det kostet jo ingenting å prøve. Min overraskelse var stor da det min harde klump som knapt lot seg dele med hammer ble mykt igjen etter noen dager... Takk for mange tips her. Tror jaggu jeg skal prøve en brødbit og tett boks/glass på min klump Ts Anonymkode: f5532...0b9
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #16 Skrevet 17. mars 2021 Leo skrev (31 minutter siden): Jeg kjøper variasjoner over temaet brunt sukker fra Tate&Lyle (Som de gjerne har i butikker med et litt mer eksotisk utvalg av matvarer enn den lokale Coop'en) og det blir aldri hardt så da slipper jeg å tenke på det Men er dette fuktig eller tørt i utgangspunktet? Tenker brun farin som er myk blir fort hardt. Rå potet tilfører fuktighet, men setter ikke smak. Funker fjell for min del! Anonymkode: 88105...8ad 1
Leo Skrevet 17. mars 2021 #17 Skrevet 17. mars 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Men er dette fuktig eller tørt i utgangspunktet? Tenker brun farin som er myk blir fort hardt. Rå potet tilfører fuktighet, men setter ikke smak. Funker fjell for min del! Anonymkode: 88105...8ad Det er ikke like tørt som hvitt strøsukker, men det er mer mykt enn fuktig hvis det gir mening. F.eks. er det ikke noe problem å måle opp en teskje. Men det blir aldri hardt selv om det oppbevares i årevis.
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #18 Skrevet 17. mars 2021 Ruller posen tett sammen med en gang, og fester med klype. Trikset er at det ikke har oksygen rundt seg. Anonymkode: 229b7...e11
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2021 #19 Skrevet 17. mars 2021 Lufttett og i kjøleskap. Eks, lukk selve sukkerposen ordentlig med en klype eller lignende. Legg i en lite. Pose som knytes igje. Og plasser i kjøleskap. På den jeg kjøper (fra dansukker) er jeg ganske sikker på at dette faktisk står på pakken Om man faktisk leser. Mener å huske at det var sånn jeg ble klar over det. Anonymkode: a453d...94c 1
Gjest Smeltemann Skrevet 17. mars 2021 #20 Skrevet 17. mars 2021 Jeg deler i porsjoner og vakumerer. Da blir det ingen fukt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå