AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #1 Del Skrevet 16. mars 2021 Jeg pleier å spise rundstykke med Avokado til lunsj. Nå skal jeg snart begynne å jobbe igjen og har lyst til å ha med dette i matpakken. Problemet er at Avokado en blir brun og uapetittelig så fort den har vært skjært opp omtrent. Finnes det noen gode tips som funker? Anonymkode: 0002c...5df Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #2 Del Skrevet 16. mars 2021 Avokado blir brun. Finn på noe annet. Evt skjær opp avokadoen på jobb. Anonymkode: 466b9...4d8 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #3 Del Skrevet 16. mars 2021 det er kontakt med oksygen som gjør at avakadoen oksiderer. Kan pakke den inn i plastfilm eller pensle litt sitronsaft på. Anonymkode: 6e5e3...863 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #4 Del Skrevet 16. mars 2021 Dynk den i limesaft, avokadoen i salaten min holder hele dagen. Anonymkode: b4cd5...bcf 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #5 Del Skrevet 16. mars 2021 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Avokado blir brun. Finn på noe annet. Evt skjær opp avokadoen på jobb. Anonymkode: 466b9...4d8 Skulle gjerne gjort det men pga corona restriksjoner er det litt klønete for tiden. Skal prøve sitronsaft 😊 Anonymkode: 0002c...5df Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #6 Del Skrevet 16. mars 2021 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Jeg pleier å spise rundstykke med Avokado til lunsj. Nå skal jeg snart begynne å jobbe igjen og har lyst til å ha med dette i matpakken. Problemet er at Avokado en blir brun og uapetittelig så fort den har vært skjært opp omtrent. Finnes det noen gode tips som funker? Anonymkode: 0002c...5df Sitronpepper eller smøre litt sitronsaft på. Den blir brun pga luften, men syre pleier å hindre det. Eller bare ta med hele Advokadoen på jobb. Anonymkode: 70536...e48 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #7 Del Skrevet 16. mars 2021 Om du lar steinen sitte i den delen som blir til overs, blir den mye mindre brun. Er i alle fall min erfaring😊 Anonymkode: df539...d5d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #8 Del Skrevet 16. mars 2021 Jeg tar enten med den halvdelen som har stein. Eller moser avocadoen med litt lime. Oppkutting i koronatid er ikke noe problem. Har kjøpt skikkelige matbokser med ulike rom, har har med en liten skjærekniv. Anonymkode: 0edcb...560 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #9 Del Skrevet 16. mars 2021 Jeg deler avokadoen, men tar den ikke fra hverandre. Tar med en liten kniv og pakker hele avokadoen i så lufttett pose som mulig. Anonymkode: fd0d7...05b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2021 #10 Del Skrevet 19. mars 2021 Legg den i klingfilm. Det er luften som gjør den brun. Anonymkode: a8dd1...7b0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2021 #11 Del Skrevet 19. mars 2021 La steinen sitte i, da holder den seg fin. Eventuelt oppbevar den oppskjærte avokadoen i vann. Anonymkode: 45e51...98f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2021 #12 Del Skrevet 19. mars 2021 Da har jeg prøvd noen dager og kommet frem til et resultat. Det som har fungert bra for meg er å dele avokadoen på midten hjemme, beholde steinen i og wrappe hele i plast. Så tok jeg med meg en spork og mase mose på rundstykke når jeg skal spise. Prøvde Sitron trikset på eple biter til havregrøten. Funket gull 👌🏻 Takk igjen for gode tips! Anonymkode: 0002c...5df Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå