Gjest Gjest Skrevet 24. august 2005 #1 Skrevet 24. august 2005 Har nettopp lagd pizzasnurrer som jeg skal bruke i morgen. Bør jeg fryse dem eller kan jeg bare oppbevare dem i tette bokser til i morgen? Kjøleskap, kaldt rom eller hvor oppbevarer jeg dem i tilfelle? Har tenkt å varme dem litt i stekeovnen før servering.
Arkana Skrevet 24. august 2005 #2 Skrevet 24. august 2005 De kan fint oppbevares i boks til i morgen.
Gjest Gjest_cat_* Skrevet 24. august 2005 #3 Skrevet 24. august 2005 det er ett fett om du fryser de eller ikke.. men en genial ting å gjøre er å ha de litt under springen før du steker de i morgen. Da blir de akkurat som nystekte! To sek. under kaldt vann!! All bakst får en perfekt stekeskorpe!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå