AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #1 Skrevet 15. mars 2021 Hadde indisk take away i går kveld. Tikka masala med kylling. Glemte selvfølgelig middagsrestene på kjøkkenbenken!! Må det kastes eller kan det varmes opp igjen og spises i dag? Anonymkode: a658b...a7e
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #2 Skrevet 15. mars 2021 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Hadde indisk take away i går kveld. Tikka masala med kylling. Glemte selvfølgelig middagsrestene på kjøkkenbenken!! Må det kastes eller kan det varmes opp igjen og spises i dag? Anonymkode: a658b...a7e Jeg hadde ikke spist det. Men jeg hvor ikke du dør liksom, men du kan bli jævlig dårlig. Anonymkode: 76561...b8d 1
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #3 Skrevet 15. mars 2021 Ville ikke spist ris som har stått i romtemperatur så lenge, nei Anonymkode: 32255...cc3 8
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #4 Skrevet 15. mars 2021 Sikkert ris i også? aldri i verden om jeg hadde spist det. Med mindre du potensielt ønsker å bli matforgiftet da. Anonymkode: 9d5bf...8f9 2
Meadow Skrevet 15. mars 2021 #5 Skrevet 15. mars 2021 Det må kastes. https://www.nrk.no/livsstil/ris--og-pastarester-kan-gjore-deg-syk-1.14118037 6
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #6 Skrevet 15. mars 2021 Risen kan du ikke spise, men resten kan du spise, dersom det ikke lukter eller smaker rart (men det gjør jo indisk uansett så...) Anonymkode: ff882...6ee
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #7 Skrevet 15. mars 2021 Hadde vært skeptisk til risen men spist resten. Sett det i kjøleskapet nå, går sikkert bra.. Anonymkode: ad07f...6b9 1
Meadow Skrevet 15. mars 2021 #8 Skrevet 15. mars 2021 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Jeg hadde ikke spist det. Men jeg hvor ikke du dør liksom, men du kan bli jævlig dårlig. Anonymkode: 76561...b8d 5000 mennesker i Europa dør hvert år av matforgiftning. https://www.tv2.no/a/10315591/ 4
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 15. mars 2021 #9 Skrevet 15. mars 2021 Hadde det stått i kjøleskap kunne du ha spist det, men ikke når det har stått i romtemperatur.
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #10 Skrevet 15. mars 2021 Jeg hadde spist det. Anonymkode: bda38...d37 4
Gjest Saph Skrevet 15. mars 2021 #11 Skrevet 15. mars 2021 Aldri i verden. Ble matforgiftet for noen år siden og det tok to år før magen min var tilbake til normalen. Var helt grusomt.
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #12 Skrevet 15. mars 2021 Jeg hadde gjort det ja. Har spist både ris, pasta og andre ting som har stått på benken i flere dager. Har vel bare hatt flaks eller immunforsvar av stål når jeg ser svarene her Anonymkode: ddd56...933 2
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #13 Skrevet 15. mars 2021 AnonymBruker skrev (33 minutter siden): Jeg hadde gjort det ja. Har spist både ris, pasta og andre ting som har stått på benken i flere dager. Har vel bare hatt flaks eller immunforsvar av stål når jeg ser svarene her Anonymkode: ddd56...933 Anbefaler deg virkelig og aldri spise ris eller pasta som har stått lenge igjen, det kan faktisk være skikkelig farlig og dødelig. Det meste lukter stygt om det er blitt dårlig, men det gjør ikke ris/pasta! Vet det ofte er lett å tenke at andre er hysteriske, men dette er faktisk noe man ikke burde spøke med Anonymkode: d5956...119 7
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #14 Skrevet 15. mars 2021 Jeg hadde heller ikke spist risen. Men hadde spist resten, om det luktet greit. Forrige uke spiste jeg kjøttsaus som jeg glemte på komfyren over natten (men kokte ny pasta). Men lukt og smak før du spiser hele. Anonymkode: 5a86b...13e 1
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #15 Skrevet 15. mars 2021 Nei vet du, ikke spis det! For det første, som andre sier her, det tror jeg du blir grisedårlig av. For det andre hørtes der ikke særlig fristende og appetittlig ut heller.. Anonymkode: b3f8c...062
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #16 Skrevet 15. mars 2021 41 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg hadde gjort det ja. Har spist både ris, pasta og andre ting som har stått på benken i flere dager. Har vel bare hatt flaks eller immunforsvar av stål når jeg ser svarene her Anonymkode: ddd56...933 Om du får en farlig bakterie eller ikke har ikke noe med immunforsvaret og gjøre. Anonymkode: 32255...cc3 4
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #17 Skrevet 15. mars 2021 AnonymBruker skrev (43 minutter siden): Jeg hadde gjort det ja. Har spist både ris, pasta og andre ting som har stått på benken i flere dager. Har vel bare hatt flaks eller immunforsvar av stål når jeg ser svarene her Anonymkode: ddd56...933 Dette har ingen sammenheng med immunforsvaret ditt? Dette har sammenheng med manglende kunnskap hos deg. Ikke gjør dette igjen, det kan være veldig farlig. Les litt om det Anonymkode: b3f8c...062 6
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #18 Skrevet 15. mars 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Anbefaler deg virkelig og aldri spise ris eller pasta som har stått lenge igjen, det kan faktisk være skikkelig farlig og dødelig. Det meste lukter stygt om det er blitt dårlig, men det gjør ikke ris/pasta! Vet det ofte er lett å tenke at andre er hysteriske, men dette er faktisk noe man ikke burde spøke med Anonymkode: d5956...119 Jeg kommer nok ikke til å slutte med det. Liker ikke å kaste mat(og har ikke plass til rester i kjøleskapet) og har aldri blitt syk. men dette er bare meg, anbefaler det ikke selv. Anonymkode: ddd56...933 2
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #19 Skrevet 15. mars 2021 Jeg spiser alt selv om det har stått på kjøkkenbenken, men blir aldri syk. Kommer an på hvor sensibel du er. Anonymkode: 1c56e...5c7 2
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #20 Skrevet 15. mars 2021 AnonymBruker skrev (13 timer siden): Jeg hadde gjort det ja. Har spist både ris, pasta og andre ting som har stått på benken i flere dager. Har vel bare hatt flaks eller immunforsvar av stål når jeg ser svarene her Anonymkode: ddd56...933 🤢 Anonymkode: 9d5bf...8f9 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå