Gå til innhold

snickerskake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei hei :)

Det er første gang jeg lager denne kaken,skal ha den med i selskap i ettermiddag,og er derfor avhengig av at den blir vellykket!

Det jeg lurer på er om jeg skal ta på pisket krem og sjokoladekrem nå eller om det er best å vente med det til rett før vi skl i selskapet?

Håper noen kan svare meg!

Change :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Om selskapet er i dag er det vel bare å ta på kremen! Godt at det får satt seg litt!!

Gled deg - kaka er helt fantastisk farlig god... nam...nam... ;)

Skrevet

Denn bruker jeg:

SNICKERS KAKE

6 eggehviter

5 dl sukker piskes stivt/hvitt

350 gr. peanøtter hakkes grovt/fint, etter ønske

1 pk. Ritz kjeks moses

2 ts bakepulver

2 ts vaniljesukker

Bakepulver og vaniljesukker blandes sammen med peanøtter og ritz kjeks.

Eggehvitene og sukkeret

vendes forsiktig i.

Stekes i langpanne i midten av ovnen på 180 grader i 20-25 minutter. 25 min.

maks.

Glasur:

2 pl. kokesjokolade lys eller mørk

100 gr. smør/margarin smeltes

6 eggeplommer

100 gr. melis piskes

Eggeplommene og melisen vendes inn i sjokoladen og smøret.

Det er lurt å vente med å lage glasuren til kaka har blitt kald. Kan da

smøres direkte på, og settes til

kjøling. Kaka egner seg fint til å fryses, taes fram, for så å fryses igjen.

:sikle:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...