AnonymBruker Skrevet 14. mars 2021 #21 Skrevet 14. mars 2021 Ser ikke problemet. Selv kjøttetere MÅ vel ikke ha kjøtt til alle måltider? Vi er kjøttetere, men spiser vegetarisk middag flere ganger i uka. Og det helt uten "kunstig" kjøtt. Det er blant annet massevis av veldig gode pastaretter som er uten kjøtt. Anonymkode: d6b4e...e78 6
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2021 #22 Skrevet 14. mars 2021 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Si nå ikke det... Bønner og linser er døden for fordøyelsen for mange. Man antar at så mange som 25% av Norges befolkning kan ha IBS og sliter med å fordøye enkelte karbohydrater. Bønner og linser lager ofte trøbbel for mennesker med fordøyelsesproblemer. Dessuten smaker det høgg. Anonymkode: 4c514...08e Men nå kjenner vel TS kanskje vennene sine og ville lagt med informasjon om alvorlige allergier eller fordøyelsesvansker dersom dette var tilfellet? Uansett så er det mange som liker belgfrukter, så ingen grunn til å være så negativ selv om du ikke liker det selv Anonymkode: c8460...103 3
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2021 #23 Skrevet 14. mars 2021 Masse indisk man kan lage. Basen til sausen er den samme, men for de som liker kjøtt kan man ha marinert kylling eller lam til. For de som liker vegetarisk kan kjøttet byttes ut med blomkål, kikerter og/eller linser. Anonymkode: 6e369...4ec 1
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2021 #24 Skrevet 14. mars 2021 3 hours ago, AnonymBruker said: Si nå ikke det... Bønner og linser er døden for fordøyelsen for mange. Man antar at så mange som 25% av Norges befolkning kan ha IBS og sliter med å fordøye enkelte karbohydrater. Bønner og linser lager ofte trøbbel for mennesker med fordøyelsesproblemer. Anonymkode: 4c514...08e Jeg har IBS, men tåler linser og bønner. Så det er nok ikke 25% som ikke tåler bønner og linser. Jeg tåler ikke hvete og mais. Linser er noe av det jeg tåler best. Anonymkode: 939f3...6ce 2
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2021 #25 Skrevet 14. mars 2021 Indisk! Det lager vi ofte, deler sausen i 2 og har kikerter i en og kylling i den andre 😊 Pastagrateng. Vi lager half & half. Pasta og svinestrimler på ene siden og brokkoli på den andre. Bretagnesaus (med ett egg..) over og ost stødd på toppen. Vår venninne spiser ting fra dyr med ikke dyret. Så hun spiser egg og melk for eksempel. Det gjør det stort sett ganske greit å lage mat som alle spiser 😊 Anonymkode: 207ba...4f2 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå