AnonymBruker Skrevet 9. mars 2021 #1 Skrevet 9. mars 2021 Det sies at man skal steke med skinnsiden ned først, eller siden det har vært skinn. Hvilken side steker du først? Merker du noen forskjell? Anonymkode: 86e12...81b
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 9. mars 2021 #2 Skrevet 9. mars 2021 Det varierer, og jeg merker ingen forskjell.
Brunhilde Skrevet 11. mars 2021 #3 Skrevet 11. mars 2021 Jeg steker skinnsiden først, så trekker jeg av skinnet og steker ferdig. 😊
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2021 #4 Skrevet 11. mars 2021 Jeg legger dem med skinnsiden ned i en form i ovnen. Anonymkode: 6d53c...5cc
Jytte Skrevet 11. mars 2021 #5 Skrevet 11. mars 2021 Skraper skinnet, steker med skinnsiden ned til det pipler opp litt hvitt "stoff". Spiser også skinnet når det er sprøstekt. 1
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2021 #6 Skrevet 11. mars 2021 Enten kjøper jeg skinnfri filet eller så steker jeg den i folie i ovn. Anonymkode: 11f3a...37f 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå