Gå til innhold

Ovnsstekte poteter


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg skal steke potetbåter i ovnen men er ikke så vant til å bruke poteter. Er de kokefaste eller melne best til dette? Noen konkrete typer?

Anonymkode: 800ad...df7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg bruker asterix. Gir dem først stekeskorpe i panna, så har jeg dem i ovnen med litt olje og salt til de er gjennomstekte. Evt hvis jeg har ferdigkokte poteter steker jeg dem bare på panna. Blir kjempegode. 

Anonymkode: 277c6...9da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg tenker aldri over hva slags poteter jeg bruker, synes det blir bra uansett med denne fremgangsmåten:  Del rå potet opp i båter, skyll i kaldt vann og tørk dem.  Tøm ønsket krydder + litt olje i en plastpose, og putt potetbåtene oppi. Snu og vend på posen til olje og krydder er godt fordelt, sett potetbåtene i en ildfast form eller på et bakepapir og stek dem på 225 grader i 20-30 min (avhengig av størrelse).  Sprø utenpå, myke inni 😊

Anonymkode: 622f2...c62

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Føsleguri

Jeg bruker for det meste mandelpoteter som jeg deler i båter. Har dem i en bolle med litt olje og krydder, og blander godt før jeg sprer dem på bakepapir. Steker ved 225 grader i 15 - 20 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Jeg bruker asterix. Gir dem først stekeskorpe i panna, så har jeg dem i ovnen med litt olje og salt til de er gjennomstekte. Evt hvis jeg har ferdigkokte poteter steker jeg dem bare på panna. Blir kjempegode. 

Anonymkode: 277c6...9da

Spiser du dem med skallet på?

Anonymkode: 800ad...df7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (11 timer siden):

Spiser du dem med skallet på?

Anonymkode: 800ad...df7

Ja, hvis skallet ser ok ut. Evt så skjærer jeg bort de ulekre bitene.

Anonymkode: 277c6...9da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Bruker alltid mandelpoteter, med skallet på. Kjempe godt. 

Anonymkode: b1415...ee7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Er det forskjell på hvordan melne og kokefaste blir? Noen blir sprø?

Anonymkode: 800ad...df7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...