AnonymBruker Skrevet 7. mars 2021 #1 Skrevet 7. mars 2021 Kan chili flakes erstatte vanlig chili i matlaging? Skal lage en thai oppskrift i morgen som krever (rød) chili. Kan jeg heller bruke flakes og oppnå samme smak? Anonymkode: b2e88...e5d
gohege Skrevet 7. mars 2021 #2 Skrevet 7. mars 2021 Kanskje blir du klokere av denne artikkelen? https://www.google.no/amp/s/www.bonappetit.com/test-kitchen/cooking-tips/article/how-to-use-chiles/amp jeg kunne godt brukt chili flakes som erstatning i supper og currys.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå