AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #1 Skrevet 6. mars 2021 Jeg leste 0,5 l melk, dette var 0,5 dl... glasuren er nå veldig tyntflytende av åpenbare grunner. Noen måte å redde den på eller må jeg hive den og lage ny? Tar selvsagt denne som anonym, for så teit er det faktisk ikke mulig å være! 😅 Anonymkode: 062c1...0ae 1
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #2 Skrevet 6. mars 2021 Jo.. hvis du skal ha glasur til 100 kaker så...... Jeg tror jeg hadde begynt på nytt 😊 Anonymkode: 328de...749 2
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #3 Skrevet 6. mars 2021 Ikke mulig med mindre du har 10kg melis liggende. Anonymkode: 71ca2...5fc 1
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #4 Skrevet 6. mars 2021 Takk for svar, da blir det nok ny glasur! 😅 Anonymkode: 062c1...0ae
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå