Gå til innhold

Går det an å redde denne glasuren?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg leste 0,5 l melk, dette var 0,5 dl... glasuren er nå veldig tyntflytende av åpenbare grunner. Noen måte å redde den på eller må jeg hive den og lage ny? Tar selvsagt denne som anonym, for så teit er det faktisk ikke mulig å være! 😅

Anonymkode: 062c1...0ae

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jo.. hvis du skal ha glasur til 100 kaker så......

Jeg tror jeg hadde begynt på nytt 😊

Anonymkode: 328de...749

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Ikke mulig med mindre du har 10kg melis liggende. ;)

Anonymkode: 71ca2...5fc

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Takk for svar, da blir det nok ny glasur! 😅

Anonymkode: 062c1...0ae

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...