AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #1 Skrevet 6. mars 2021 Hadde tenkt å starte tidligere, men ser nå at jeg mangler noen ingredienser så må på butikken først. Så, rekker jeg å bake dem på 3 timer tror dere? Har eltemaskin. Anonymkode: e570f...367
DMS Skrevet 6. mars 2021 #2 Skrevet 6. mars 2021 Utan problem, kjøp luftigare bakst når du er på butikken så heva den seg kjappare. Bruk lunka mjølk/vatn og sett deiga på ein lun stad. 1
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #3 Skrevet 6. mars 2021 Det skal vel gå akkurat☺️ Anonymkode: 99862...406 3
reiseglad Skrevet 6. mars 2021 #4 Skrevet 6. mars 2021 Ja, det rekker du. Sette deig er gjort på 20 min, heve på 30 min, bake ut 20 min, etterheve 20 min, så steke de. Bake ut og smøre/forme tar lengst tid, så spørs det om du skal lage 16 eller 32 eller flere. 1
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #6 Skrevet 6. mars 2021 Det rekker du fint🙂 Jeg fortener aldri deig, men baker direkte ut og etterhvert lengre i stedet. Da er det også bedre tid til opprydding uten stress🙂 Syns resultatet blir like bra! Anonymkode: 3dc69...6f7
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #7 Skrevet 6. mars 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Det rekker du fint🙂 Jeg fortener aldri deig, men baker direkte ut og etterhvert lengre i stedet. Da er det også bedre tid til opprydding uten stress🙂 Syns resultatet blir like bra! Anonymkode: 3dc69...6f7 Forhever, ikke fortener.. Anonymkode: 3dc69...6f7 1
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #8 Skrevet 6. mars 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Forhever, ikke fortener.. Anonymkode: 3dc69...6f7 Og etterhever 🤣 Anonymkode: 3dc69...6f7 1
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #9 Skrevet 6. mars 2021 Man rekker alltids å bake kanelboller på både 3 timer og mindre enn det. Resultatet vil såklart bli deretter. Vil du ha tunge kanelboller fulle av gjærsmak og uten aroma; stressbak de på 3 timer. Vil du ha fjærlette og luftige kanelboller UTEN gjærsmak og full av deilig aroma: Bruk max 10 g gjær, kald væske og elte minimum 20 minutter. Og forheve minimum 4 timer og etterheve minimum 4 timer under plast. Avkjøles langsomt på rist under et linklede. DA vil du få god gjærbakst. Gjærbakst krever TID. og TÅLMODIGHET. Anonymkode: 629f2...823
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå