AnonymBruker Skrevet 5. mars 2021 #1 Del Skrevet 5. mars 2021 Er det det? Å spise løkringer altså. Da spiser man jo grønnsaker. De sier at fiskepinner er en lur måte å få i seg fisk på. Da må vel det samme gjelde løkringer. Samme konsept. Også er det mer løk i løkringene enn fisk i fiskepinnene, vanligvis. jeg tenker det er lurt. Hva tenker dere? Anonymkode: dbd9e...2c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2021 #2 Del Skrevet 5. mars 2021 Løkringer er vanligvis frittert. Det er ikke fiskepinnene. Anonymkode: d560b...edb 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2021 #3 Del Skrevet 5. mars 2021 Lurt? Det er nok ikke spesielt sunt, hvis det er det du tenker på. Bedre med ubehandlet mat. Anonymkode: 9f85b...7ee 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #4 Del Skrevet 6. mars 2021 Rar ide: men hva med å spise ren fisk og ren løk uten å behandle råvarene med masse frityrdeig, olje og konserveringsstoffer? Anonymkode: 8a8f7...a12 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #5 Del Skrevet 6. mars 2021 Nei, det ville jeg ikke si. Det er en måte å få i seg en betydelig mengde mer kalorier enn man trenger og gradvis legge på seg Anonymkode: 5ac80...203 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #6 Del Skrevet 6. mars 2021 Det er en nydelig måte... Men ikke sunn. Det blir som å spise gulrotkake for å spise grønnsaker. For de som overhodet ikke spiser grønnsaker kan kanskje det være lurt å prøve å bruke noen vegetar produkt noen ganger i uke. Anonymkode: 0d5c3...1e9 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #7 Del Skrevet 6. mars 2021 Siden løkringer er friterte i olje, er de et veldig usunt alternativ å få i seg grønnsaker på. Det sier seg vel egentlig selv. Anonymkode: 093fc...f1d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #8 Del Skrevet 6. mars 2021 At hva? Nei absolutt ikke! Blir stadig overrasket over hvor lite kunnskap folk har om ernæring. Anonymkode: d2b75...495 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet 6. mars 2021 #9 Del Skrevet 6. mars 2021 Spiser du potetgull for å få i deg poteter også? 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #10 Del Skrevet 6. mars 2021 Å spise løkringer ofte er ikke særlig smart eller sunt for den del. Dessuten blir det for ensidig. Anonymkode: 41e1e...ecd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #11 Del Skrevet 6. mars 2021 Hehe nei. Anonymkode: 9678e...5ca 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #12 Del Skrevet 6. mars 2021 AnonymBruker skrev (14 timer siden): Er det det? Å spise løkringer altså. Da spiser man jo grønnsaker. De sier at fiskepinner er en lur måte å få i seg fisk på. Da må vel det samme gjelde løkringer. Samme konsept. Også er det mer løk i løkringene enn fisk i fiskepinnene, vanligvis. jeg tenker det er lurt. Hva tenker dere? Anonymkode: dbd9e...2c2 At det er en dårlig ide, får i deg meg fett og dritt enn du får i deg «grønnsaker». Anonymkode: f6fbb...c5f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #13 Del Skrevet 6. mars 2021 Blir egentlig det samme som å spise melkesjokolade for å få i seg kalsium og potetgull for å få i seg poteter 😂 Anonymkode: f6fbb...c5f 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #14 Del Skrevet 6. mars 2021 Hahahahahhhahahaha 😂😂😂 Anonymkode: 43159...d10 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2021 #15 Del Skrevet 7. mars 2021 Mange her som ikke forstår problemstillingen 🥴 De sier at fiskepinner er en lur måte å få i seg fisk på. Hvorfor er det da annerledes med løkringer? Det er samme konsept, så det bør anses som en lur måte å få i seg grønnsaker på. At rene produkter er bedre, er ikke del av denne diskusjonen. Anonymkode: dbd9e...2c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2021 #16 Del Skrevet 7. mars 2021 AnonymBruker skrev (På 6.3.2021 den 9.09): Det er en nydelig måte... Men ikke sunn. Det blir som å spise gulrotkake for å spise grønnsaker. For de som overhodet ikke spiser grønnsaker kan kanskje det være lurt å prøve å bruke noen vegetar produkt noen ganger i uke. Anonymkode: 0d5c3...1e9 Inneholder gulrotkake 60% gulrot?🤔 Anonymkode: dbd9e...2c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2021 #17 Del Skrevet 7. mars 2021 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Inneholder gulrotkake 60% gulrot?🤔 Anonymkode: dbd9e...2c2 Er du klar over hvor mye løkringer du må spise for at du skal få mengde nok til å kalle det å spise grønnsaker. Garanterer at kalorier overgår enhver sunnhet. 😁 Har heller ikke sett en løkring som er 60 %løk, røren er minst det dobbelte og suger til seg olje. Anonymkode: 0d5c3...1e9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mars 2021 #18 Del Skrevet 8. mars 2021 100g fritert løkring gir 410 kalorier 100g vanlig løk gir 38 kalorier. Ja, du vil få i deg løk, eller ca 60% løk per løkring, men du vil også få i deg voldsomme mengder med unødvendige kalorier. Jeg vil heller anbefale deg å snike grønnsaker inn på andre måter hvis du ikke liker dem. Feks oppkuttet gulerøtter, løk og/eller sopp i spagettisaus, spinat i smoothie, omelett med masse grønnsaker, avokado på skiven osv. Anonymkode: 8addc...6cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2021 #19 Del Skrevet 15. mars 2021 AnonymBruker skrev (På 8.3.2021 den 8.23): 100g fritert løkring gir 410 kalorier 100g vanlig løk gir 38 kalorier. Ja, du vil få i deg løk, eller ca 60% løk per løkring, men du vil også få i deg voldsomme mengder med unødvendige kalorier. Jeg vil heller anbefale deg å snike grønnsaker inn på andre måter hvis du ikke liker dem. Feks oppkuttet gulerøtter, løk og/eller sopp i spagettisaus, spinat i smoothie, omelett med masse grønnsaker, avokado på skiven osv. Anonymkode: 8addc...6cb 100g løkringer er 200 kcal Anonymkode: dbd9e...2c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2021 #20 Del Skrevet 16. mars 2021 AnonymBruker skrev (18 timer siden): 100g løkringer er 200 kcal Anonymkode: dbd9e...2c2 Det er selvfølgelig anpå type, hvordan de er laget, om de kommer fra fastfoodrestaurant og om de er stekt i frityrolje. Å spise et par som snacks fordi det er godt kan jeg forstå, men å spise de for å få i seg løk er noe av det dummeste jeg har hørt. Anonymkode: 8addc...6cb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå