AnonymBruker Skrevet 4. mars 2021 #1 Skrevet 4. mars 2021 Hei! Jeg bestemte meg for å være litt fornuftig og koke tørre erter fra bunnen av. Jeg la ikke merke til det da jeg tømte alt i kjelen (ertene hadde stått i vann i sånn ca 11 timer), men etterhvert innså jeg at en god del av dem hadde begynt å spire. Alt er nå kokt ferdig (rimelig tørt og rotete resultat), men nå lurer jeg på om det egentlig er greit å spise kokte erter selv om de har spiret? Anonymkode: bb31a...b6b
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2021 #2 Skrevet 4. mars 2021 http://urbandyrking.no/gronne-ertespirer-pa-7-14-dager/ Anonymkode: a1f99...0a1 1
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2021 #3 Skrevet 4. mars 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): http://urbandyrking.no/gronne-ertespirer-pa-7-14-dager/ Anonymkode: a1f99...0a1 Takk, da regner jeg med at det er safe😄 (og dette fikk jeg jo også lyst til å teste ut!) Anonymkode: bb31a...b6b
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2021 #4 Skrevet 5. mars 2021 AnonymBruker skrev (13 timer siden): Takk, da regner jeg med at det er safe😄 (og dette fikk jeg jo også lyst til å teste ut!) Anonymkode: bb31a...b6b Ertespirer er veldig godt, lykke til! Anbefaler også solsikker, reddiker, brokkoli, og alfalfa Anonymkode: fe8bf...723
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå