AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #1 Skrevet 3. mars 2021 Makan til amatørmessig av restauranten. Trodde de ikke jeg kom til å smake forskjell, kanskje? Hvorfor synes så mange det er "greit" å bruke laks/ørret om hverandre? Hadde det vært greit å bestille and, men få servert kylling også da? 😠 Anonymkode: bfff5...1fc 5
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #4 Skrevet 3. mars 2021 Det er nok bare en glipp, Si i fra om det skjer igjen. Anonymkode: 69965...41a
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #5 Skrevet 3. mars 2021 Kan egentlig ikke forvente annet om man spiser på Egon og lignende. Velg kvalitet på restauranten, så får du kvalitet på maten. Anonymkode: f8a40...376 3
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #6 Skrevet 3. mars 2021 Og du sendte ut igjen maten da eller? Anonymkode: b7bb7...13c
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #7 Skrevet 3. mars 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Og du sendte ut igjen maten da eller? Anonymkode: b7bb7...13c Nei, skrev innlegg på kvinneguiden istedet. /ts Anonymkode: 48f34...875 1
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #8 Skrevet 3. mars 2021 Kenelz skrev (14 timer siden): Sa du ifra? Isåfall hva skjedde? Himlet med øynene og sa "det er ikke så mye forskjell da, lol" O.G. skrev (1 time siden): Lett å ta feil. Man forventer mer av fagarbeidere innenfor matlaging. AnonymBruker skrev (1 time siden): Og du sendte ut igjen maten da eller? Anonymkode: b7bb7...13c Haha 🤣 Nei, jeg liker ikke mat med spytt, piss og snørr i. Anonymkode: bfff5...1fc 1
Gjest O.G. Skrevet 3. mars 2021 #9 Skrevet 3. mars 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Himlet med øynene og sa "det er ikke så mye forskjell da, lol" Man forventer mer av fagarbeidere innenfor matlaging. Haha 🤣 Nei, jeg liker ikke mat med spytt, piss og snørr i. Anonymkode: bfff5...1fc Kokkene mener du? Eller servitøren?
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #10 Skrevet 3. mars 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Himlet med øynene og sa "det er ikke så mye forskjell da, lol" Man forventer mer av fagarbeidere innenfor matlaging. Haha 🤣 Nei, jeg liker ikke mat med spytt, piss og snørr i. Anonymkode: bfff5...1fc Haha, dette skjedde selvsagt ikke:) Anonymkode: 0deec...07c 1
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #11 Skrevet 3. mars 2021 De fleste har jo ikke peiling på sånt lenger. Leste nettopp en artikkel i en av Norges største aviser hvor de skrev at reker var fisk.... Anonymkode: 53023...711
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #12 Skrevet 3. mars 2021 VG og Mattilsynet har skrevet om at mange restauranter bruker billigere råvarer enn det utgir dem for. Det er en bransje med mye snusk. Anonymkode: 1db1e...4ac
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #13 Skrevet 3. mars 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Himlet med øynene og sa "det er ikke så mye forskjell da, lol" Man forventer mer av fagarbeidere innenfor matlaging. Haha 🤣 Nei, jeg liker ikke mat med spytt, piss og snørr i. Anonymkode: bfff5...1fc Typisk da. Har ikke baller til å si fra, bare klage her på kg... Anonymkode: f1c13...d6c
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #14 Skrevet 3. mars 2021 O.G. skrev (10 minutter siden): Kokkene mener du? Eller servitøren? Det er kokken som lager maten og burde visst bedre, ikke servitøren 🙈 Anonymkode: a0269...7eb
Gjest O.G. Skrevet 3. mars 2021 #15 Skrevet 3. mars 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Det er kokken som lager maten og burde visst bedre, ikke servitøren 🙈 Anonymkode: a0269...7eb Som sagt er det enkelt å ta feil.
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #16 Skrevet 3. mars 2021 Drøssevis av steder hvor man kan legge ut anmeldelse av restaurantene man har vært på. Å skrive en dårlig anmeldelse kan både være en flott måte å straffe dårlige restauranter og advare folk mot å bli lurt av den aktuelle restauranten. Anonymkode: 1db1e...4ac
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #17 Skrevet 3. mars 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Himlet med øynene og sa "det er ikke så mye forskjell da, lol" Anonymkode: bfff5...1fc #thingsthatneverhappened Anonymkode: 16172...d24 2
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #18 Skrevet 3. mars 2021 4 hours ago, O.G. said: Lett å ta feil. Nei, det er ikke lett feil å ta. Selv om man ikke selv kan se forskjell på laks og ørret så vil det stå på emballasjen hva slags fisk det er. Anonymkode: 1db1e...4ac
Gjest Airman Skrevet 3. mars 2021 #19 Skrevet 3. mars 2021 AnonymBruker skrev (16 timer siden): Makan til amatørmessig av restauranten. Trodde de ikke jeg kom til å smake forskjell, kanskje? Hvorfor synes så mange det er "greit" å bruke laks/ørret om hverandre? Hadde det vært greit å bestille and, men få servert kylling også da? 😠 Anonymkode: bfff5...1fc Ja, forstår deg godt. Kjedelig når kokkene skjærer til ytrefilet til å se ut som indrefilet også.
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #20 Skrevet 3. mars 2021 O.G. skrev (6 minutter siden): Som sagt er det enkelt å ta feil. Absolutt ikke, og i hvertfall ikke for en kokk. Anonymkode: a0269...7eb 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå