Gå til innhold

Matvarer og atopisk eksem


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg sliter med å finne ut av hva det er som trigger eksemet mitt. Det er atopisk eksem, og jeg har prøvd utallige dietter, kuttet matvarer osv men det virker som om ingenting virker.

Jeg kan få plutselig intens indre kløe i huden på armer, ben, mage, skuldre og på hodet selv om det ikke er myggbitt eller noe annet insektbitt. Kan få kløe i huden på hendene av oppvasksåpe og parfyme, og noen ganger også etter å ha tørket hendene på bomullshåndkle etter kun å ha brukt vann. Jeg antar at det uansett kommer av matvarer jeg spiser.

Hvilke av disse matvarene trigger ditt atopiske eksem?

Salt

Pepper

Hveteprodukter som makaroni, pasta, nudler

Sjokolade

Melkeprodukter

Kylling

Biff

Grønne erter

Kidneybønner

Paprika

Potet

Løk

Hvitløk

Vårløk

Torsk

Laks

Gulrot

Hodekål

Blåbær

Granateple

Melkesjokoladekjeks

Karri

Piffi

Oregano

Persille

Basilikum

Olivenolje

Squash

Egg

Blomkål

Ingefær

Sukkerfri brus

Wellibites med lakris og bringebær smak

 

Kan det være andre faktorer som tung inneluft, lite sol og søvn?

Jeg klarer heller ikke å unngå å ta på ansiktet hele tiden. Bruker ikke sminke da det bare kladder seg. Kortisonsalver osv virker bare kort tid før problemet er tilbake igjen.

Hva gjorde du for å få kontroll på ditt eksem?

Anonymkode: 032fb...61d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...