Gå til innhold

hvitting fileer


Anbefalte innlegg

Gjest Toro_Jenta
Skrevet

er det noen som har noe godt forslag til hva jeg kan lage med hvitting fileer,

er det feks godt å presse litt lime eller sitron over før jeg evt steker de

(etter å ha hatt salt og pepper og mel på )

Skrevet

Hvitting er jo en torskefisk, og filetene kan brukes til alt du ellers ville brukt hvit fisk til. :) Feks i form med sitronsaft, fløte, urter, friske tomater og ost på toppen, servert med ris til, eller stekt og med tilbehør som ovnsstekte potetbåter, salat eller kokte grønnsaker og kanskje aïoli eller en eller annen form for frisk salsa.

Ang. sitron og lime: Til stekt fisk synes jeg det er like greitt med en sitronbåt til å presse over den ferdigstekte fisken - jeg liker å gjøre det enkelt ;) . Skal du marinere i sitron/lime og evnt urter/krydder, ville jeg gjort det før jeg evnt tok mel/panering på fiskestykkene.

Skrevet (endret)

Jeg lager en utrolig god og enkel fiskeform med hvit fisk. Bruker en høy, ildfast form, og legger fisk, paprika, løk og tomat lagvis med salt og pepper. Visper sammen litt matfløte/melk/kesam (tar det jeg har) sammen med presset hvitløk, litt sitron og olivenolje og heller over. Stekes på ca 200 grader i 45 minutter.

Serveres sammen med f.eks couscous.

Veldig godt!

Endret av Lilypie

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...