Gjest Toro_Jenta Skrevet 22. august 2005 #1 Skrevet 22. august 2005 er det noen som har noe godt forslag til hva jeg kan lage med hvitting fileer, er det feks godt å presse litt lime eller sitron over før jeg evt steker de (etter å ha hatt salt og pepper og mel på )
Gjest piaf Skrevet 22. august 2005 #2 Skrevet 22. august 2005 Hvitting er jo en torskefisk, og filetene kan brukes til alt du ellers ville brukt hvit fisk til. Feks i form med sitronsaft, fløte, urter, friske tomater og ost på toppen, servert med ris til, eller stekt og med tilbehør som ovnsstekte potetbåter, salat eller kokte grønnsaker og kanskje aïoli eller en eller annen form for frisk salsa. Ang. sitron og lime: Til stekt fisk synes jeg det er like greitt med en sitronbåt til å presse over den ferdigstekte fisken - jeg liker å gjøre det enkelt . Skal du marinere i sitron/lime og evnt urter/krydder, ville jeg gjort det før jeg evnt tok mel/panering på fiskestykkene.
Gjest gjest1 Skrevet 23. august 2005 #3 Skrevet 23. august 2005 (endret) Jeg lager en utrolig god og enkel fiskeform med hvit fisk. Bruker en høy, ildfast form, og legger fisk, paprika, løk og tomat lagvis med salt og pepper. Visper sammen litt matfløte/melk/kesam (tar det jeg har) sammen med presset hvitløk, litt sitron og olivenolje og heller over. Stekes på ca 200 grader i 45 minutter. Serveres sammen med f.eks couscous. Veldig godt! Endret 23. august 2005 av Lilypie
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå