AnonymBruker Skrevet 27. februar 2021 #1 Skrevet 27. februar 2021 Har en småspist ettåring som gjerne kunne fått i seg mer jern, og helsesøster tipsa om at de fleste barn liker blodpudding, så tenkte det er verdt et forsøk. (Har ikke spist det selv på mange år, men likte det forsåvidt jeg også da jeg var liten.) Men jeg lurer på hva man spiser det sammen med? Tror kålrotstappe var klassikeren i min barndom, men der kan jeg styre min begeistring selv. Dere som liker og spiser blodpudding, hva har dere til tilbehør? Anonymkode: ae530...4f2
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2021 #2 Skrevet 27. februar 2021 Bacon og lønnesirup! Anonymkode: 64976...c4c 3
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2021 #3 Skrevet 27. februar 2021 Vi har potet, bacon og eplemos som tilbehør. Gode smaker sammen, men til små barn kan det være at potet og eplemos er tilstrekkelig Anonymkode: 6ffce...488 2
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2021 #4 Skrevet 27. februar 2021 I min barndom (og voksentilværelse) så var blodpudding noe som ble godt stekt i fingertykke skiver og servert med sirup eller sukker. Ble spist som et kveldsmåltid eller lunsj. Anonymkode: 33299...77d 3
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2021 #5 Skrevet 27. februar 2021 Bacon, potetmos og revne gulrøtter. Tyttebærsyltetøy er også godt til. Anonymkode: 1c83d...cc6 1
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2021 #6 Skrevet 27. februar 2021 Ketchup! Potet m/ smeltet smør. Anonymkode: c7cc4...d86 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå